Правила на форума!

Ето го и боклука :)
Темите в този форум се изтриват автоматично след известно време.
ElemenTb0nys
Напредващ
Мнения: 25
Регистриран: 07.06.2008, 19:59
Мишка: нова мишка на Privileg често ги сменям
Местоположение: София
Контакти:

Правила на форума!

Мнение от ElemenTb0nys »

1. Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение.

2. Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. Теми, публикувани в грешен раздел, се изтриват или местят без предупреждение.

3. Не са желателни прекомерните off-topic–мнения, които не са свързани с темата.

4. Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Промени" на всеки Ваш пост.

5. Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения.

6. Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

7. Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се над всеки един пост от дясно. Използвайте тази функция САМО за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

8. Забранено е прикачването на снимки с порнографско съдържание и/или насилие, както и публикуването на подобни линкове без предупреждение за съдържанието. Категорично се забранява предоставянето на линкове към страници с детска порнография. Същото се отнася и за коментарите, които включват реалистично описание на причиняване на физическо и психическо страдание, осакатяване и садизъм, както и текстове, включващи реалистично описание на принудителен секс, изнасилване и секс с малолетни.

9. Не се толерират обиди и заплахи към други потребители от форума! Спазвайте добрия тон. В допълнение, потребители, подклаждащи спорове, насаждащи неприязън към друг потребител или група потребители и проявяващи дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на наказание — директен бан. Правилото важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на форума.

10. Ако една тема бъде изчерпана или излезе по какъвто и да е начин от рамките на тези правила, по преценка на администраторите или модераторите или по препоръка на някой потребител може да бъде заключена. Ако се появи информация по темата, която трябва да се сподели с останалите потребители, добре е да се обръщате към администрацията на форума за съдействие по публикуването й.

11. Спазването на правилата, изложени тук, е задължително. Нарушаването им ще доведе до налагане на санкции на потребителя-нарушител.

12. Видът наказание, който ще бъде приложен на нарушител, се определя от администраторите и/или модератор/ите, а именно:

а) Забрана за публикуване и замразяване на акаунта - като санкция модераторите могат да Ви отнемат правата за публикуване във форума или да замразят акаунта Ви изцяло.

б) Налагане на бан ("забрана, ограничение") – администраторът може да "изхвърли" нежеланите потребители на форума, като ограничи достъпа им до сайта чрез бан. Банът може да важи само за форума или за целия сайт. Също така може да бъде постоянен или временен.

Заключена