Steam с нов интерфейс и голям ъпдейт

Всички новини засягащи играта.
Потребителски аватар
AnHiMiLaToR
Kinda Boss
Мнения: 446
Регистриран: 05.06.2008, 21:43
Мишка: Logitech G1
Аватарът на The Prodigy
Зареждане…

Steam с нов интерфейс и голям ъпдейт

Мнение от AnHiMiLaToR »

Изображение

Компаниите, участвали в Game Developers Conference 2019, ни показват невероятно допълнение към своя арсенал и подобрения на настоящите продукти. Google и Intel са споделили нови продукти, както и подобрения. А сега, Valve излезе с актуализации по платформата Steam. Компанията разкри обновен дизайн на приложението за компютри. Библиотеката на игрите и разделът за приятели са напълно променени и изглеждат фантастично в последната промяна на потребителския интерфейс. Alden Kroll от Valve направи презентацията.

Информационното табло и страницата „Библиотека“ ще показват всички игри, които потребителите могат да закупят, списъци с желания, изтеглени и изтеглени игри, както и игрите, които потребителят е играл наскоро. Всички игри, които потребителят притежава, са правилно категоризирани в раздела Библиотека. Всички екшън игри, състезателни игри, RPG игри и много други са подредени в съответната категория. Новото допълнение е началната страница за всеки потребител на Steam - секцията с библиотеката ще се използва като начална страница. Списък на игрите от лявата страна на панела, списък с онлайн приятели от дясната страна и отгоре потребителите ще видят най-скоро играната игра.

Индивидуалната страница на играта също е претърпяла основен ремонт. Тъй като страницата разполага с повече информация от всякога, потребителите ще могат да четат новините и да проверяват важни актуализации от своя софтуер. Към момента проектът е в алфа режим и ще се появи в бета режим по-късно тази година.

Отговори