Месо
Публикувано: 03.08.2012, 22:18
Месото при различни обработки крие различни рискове според съда температурата и самият начин на приготвяне.
Както знаем най-стария метод е на огън жар във дупки и такива.
Та самият въпрос е как най-добре да сготвим месо като максимално то ще е здравословно без значение неговия вкус.Реших тука да направя темата туй като фитнес-а е прегърнат със храненето и сигурно някой който се интересува как кое и защо го яде ще знае как и къде е най добре да го сготви.Очаквам отговора със нетърпение ако някой знае нещо по въпроса и като цяло да сподели знания със всички начини на приготвяне които знае.
Както знаем най-стария метод е на огън жар във дупки и такива.
Та самият въпрос е как най-добре да сготвим месо като максимално то ще е здравословно без значение неговия вкус.Реших тука да направя темата туй като фитнес-а е прегърнат със храненето и сигурно някой който се интересува как кое и защо го яде ще знае как и къде е най добре да го сготви.Очаквам отговора със нетърпение ако някой знае нещо по въпроса и като цяло да сподели знания със всички начини на приготвяне които знае.