Е винаги ли си бил с Wireless Защото и аз бях сега 1 месец на гости и аз свалях от замунда с 2МБ/с
ама...
========
Обаче като се прибрах .. Кабела си е кабел...
Верно си е ,че средния пинг на сървъра си е висок... просто защото сървърите са доста пълни напоследък.. за 2-3 месеца промяната е голяма когато започнах да влизам имаше някакви НОВИ Ип-та и играех само в класик.. който беше постоянно празен... сега е ПЪЛЕН + нов сървър Dust22 .. който също е пълен... Средния Пинг в сървърите рядко пада под 30-40 .. и твоя нет ако е малко по зле тоест непостоянен... и пинга ти няма да падне под 100.. Опитай да оптимизираш компютъра си със .. Advanced System Care..
Тази програма ще ти изчисти Пцто от всякакви твари за който съм сигурен че не подозираш че ги има.. Ще ти оптимизира и Харда ще го дефрагментира и има и GameMode който можеш да пускаш преди да почваш да играеш .. той ще ти спира ненужните процеси които вървят на заден план и ти товарят и харда и нета и всичко ...
=========================
=========================
Ако след всичко това ти падне пинга с 10-20 Значи съм помогнал .. и можем да продължим и с програмата Latency Optimizer
GL&HF