Помогни на Psycho-CS

Помогнете на любимата си верига

Този код изглежда невалиден.Този код вече е бил добавен.Зареждане... моля, изчакайте.Кодът е получен. Благодарим за подкрепата!

Ако желаете можете да ни подкрепите със SMS код от CS-BG.

Единственото, което е необходимо да направеите, е да изпратите SMS на номера, посочен на CS-BG и да въведете обратния код в полето по-горе.

Когато кодовете се използват по определен начин и в определено време могат да се постигнат бонуси в рекламирането, затова събираме кодовете на едно място и ги ползваме по наше усмотрение.

Рекламен код от CS-BG можете да получите от страницата Сървър Реклама. След което го попълнете в нашето поле. Ако сте логнат/а в акаунта си, ще добавим Вашия принос към профила Ви.

Както знаете, поддържането на сървър и сайтове изисква финансови ресурси. Ако желаете, можете да ни подкрепите като изпратите дарение.

PayPal дарение: PayPal

BTC дарение: 1PsYcHo9euDFtLTQbRF2WM8RL7PuP7SBMnBitCoin

Подробна тема във форума, заедно със списък на дарителите и повече информация: Подкрепете psycho-cs.com

Даренията и/или пращането на SMS кодове от CS-BG или други платформи не дават предимство на изпращащите и не променят отношението на веригата към тях. Изпращането на кодове и/или дарения по никакъв начин не се третира като закупуване на услуга и не носи никаква полза на изпратилия. Изпращането на код/дарение е изцяло на добра воля и не представлява ангажимент за веригата към потребителя. Списъкът с помогнали е предназначен за брояч на изпратените кодове. Само изпращането на код, но не и дарение носи точка в списъка. Невалидни кодове се изтриват и системни нарушители се наказват.

Списък с помогнали чрез код

РангПотребителско име Помощи Регистриран
Kinda BossAnHiMiLaToR 3 05.06.2008, 21:43
Big Boss Pro PlayerXeRo 2 06.09.2007, 00:43
Big Boss HardCorefallangel 1 06.09.2007, 08:12
The Big Boss2GOOD 1 06.09.2007, 00:31

Дарителите можете да видите в тази тема: Подкрепете psycho-cs.com