Кандидатура за Админ: Djak

Кандидатстване за админ... Кандидатурите са отворени.
Потребителски аватар
Cartman
Ex-CS Admin
Регистриран: 25.01.2012, 20:31

Re: Кандидатура за Админ: Djak

Мнение от Cartman »

lanselot написа:Картман дава НЕ, като играе от тройно по-малко време от Джаки - минимум. Тъпите НЕ-та, са абсолютно НЕОБОСНОВАНИ.
Да съм откровен, наистина играя малко време в класик.
От мен Да, но искам да гарантираш за него. В случай,че почне с грешките, ти също да бъдеш наказан.
Лека вечер за едни,а за другите приятно четене :techie-studyingbrown:
Изображение

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Регистриран: 28.10.2010, 20:04
Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
Ник в CS: Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

Ей.... какво сте се впрегнали- "Разни хора, разни идеали". До колкото виждам Да-тата водят 8) няма смисъл от излишно напрежение - хапни една мусакичка и се успокой :shifty:
I'll **** you till you love me

Потребителски аватар
aXNJI
CS Admin, Jr.
Регистриран: 25.08.2011, 12:11
Ник в CS: aXNJI

Мнение от aXNJI »

Ланс не виждам за кво толкова го натягаш тоя пич да му даваме да?

Има НЕ от мен.

Искаш да се обоснова? Ок!

1. 205 часа онлайн не са толкова много, аз напоследък имам доста слаба активност, пък имам 190. Има хора като хаагенти и лафонтен които са с по 350-400 часа онлайн, тва че е редовен не мисля че е достатъчно.
2. Сетих се кой е Djak и макар че е редовен е несериозен.
Кандидатура за Админ: Djak » 27 Яну 2012, 17:47
aXNJI написа:Играл съм много пъти с него, нямам забележки. Давам ДА

НО малко повече активност във форума :)
Тогава му дадох да но му пойсках да е малко по активен тук. Тва са ти 5 месеца и половина, а джак има 5 мнения, след като е толкова отдаден на веригата колкото го изтъкваш поне едно 30-40 мнения да беше направил за тва време. Никой не иска да кибичи нон стоп във форума, просто да се види що за характер е.

3.
lanselot написа:Заслужава ДА-то на 100 процента. Редовен в сървъра, добро отношение с играчите, добре стреля и вече е крайно време да му се удобри кандидатурата, понеже всеки път от инат не му се дават правата. ДА ДА ДА ДА ДА ДА
01.12.2011 Djak zlatoto Psuvane
23.11.2011 Djak pro must dai Psuvane
16.08.2011 Djak 11th Psuvane
- Минимум 20 смислени мнения на кандидата админ. Като мненията от лафенджиийицата и другите "спам" мнения не се броят.
- Никога да не сте получавали бан в нашите сървър, изключения правят бановете по погрешка(и ние сме хора и ние можем да грешим
И това са само бановете му за псуване, двата бана за вал са съвсем друга история. Тази точка изобщо няма да я коментирам повече, ще оставя всеки да си направи извода.

Достатъчно добре ли се обосновах? А това че е Defuser и че според мен само заради това го защитаваш и рекламираш така ревностно няма да го коментирам.
ИзображениеИзображение
The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin
Регистриран: 08.09.2011, 18:47
Мишка: x7 705k
Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI

Мнение от lanselot »

Ти си във филма отново, няма кой да ти го чете тоя роман. Тва че имаш 300 коментара във форума и, че стреляш далеч по-зле те прави по-добър потенциален админ от него сигурно. Поредния добър играч, който няма да бъде приет в екипа, ей така без смисъл. Поправил се е, относно пиперливия език и това се вижда (говора за умрелия ти report за банове от 2011), мен лично щеше да ме е срам да показвам банове от мин. година. Точно затова той заслужава шанс да се докаже. Познавам го и знам, че ще ни е от полза. Бановете за wall са по погрешка, единия е от мен дори, момчето качи демота и нещата се оправиха. И коментирай квото си пожелаеш, но мисля, че хората го познават достатъчно добре от дългогодишния си престой в сървъра, не мисля, че 40-те коментара, които му липсват, ще затвърдят мнението на някой за него.
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!

Потребителски аватар
aXNJI
CS Admin, Jr.
Регистриран: 25.08.2011, 12:11
Ник в CS: aXNJI

Мнение от aXNJI »

:lol: :lol: :lol:

И това че стреля добре го прави подходящ за админ??? Човек айде стига бе... изсмукваш причини от пръстите си. Аз бих предпочел да избера някой който стреля зле но е с преценка. Така поне ще умрял повече време и ще следи останалите. Това че не стрелям добре не значи че не мога да преценя дали някой е хак и дали не е. Вярно напоследък имам грешки, но съм в сесия и съм изпушил отсякъде от ши***ите изпити и взех 1-2 прибързани решения.
Както и да е, изказах мнението си.

П.П. Бановете няма значение от кога са. Мисля че имаше един случай с одобрен админ с 1 бан за псуване. Но къде е 1, къде са 4. Смятам че не без причина е писано в правилата. Утре ще влезе нервен в сървъра, ще убие някой, оня ще се раздзяе и разпсува, джак ще се разпсува и той щото пи**ата ще му е с 10см по-дълга с bcdei и пак излишни оплаквания и пак скандали и интриги...
ИзображениеИзображение
The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin
Регистриран: 08.09.2011, 18:47
Мишка: x7 705k
Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI

Мнение от lanselot »

Мисълта ми беше, че като стреля по-добре, явно има доста голям стаж в цс-а. Предупреждавал ни е в крещялката повече пъти от твойте банове ( броя и грешните :lol: :lol: :lol: ). Тия безсмислени спорове с теб, аз спирам да ги водя, че ме заболяха очите от четене. И все пак, мисля че някой който не може да държи пушката като хората, преценката му ще да бъде стабилно по-ниска и от там идват грешните банове, капиш?
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!

Djak
Новак
Регистриран: 12.07.2011, 13:49
Мишка: logitech

Мнение от Djak »

aXNJI написа::lol: :lol: :lol:

И това че стреля добре го прави подходящ за админ??? Човек айде стига бе... изсмукваш причини от пръстите си. Аз бих предпочел да избера някой който стреля зле но е с преценка. Така поне ще умрял повече време и ще следи останалите. Това че не стрелям добре не значи че не мога да преценя дали някой е хак и дали не е. Вярно напоследък имам грешки, но съм в сесия и съм изпушил отсякъде от ши***ите изпити и взех 1-2 прибързани решения.
Както и да е, изказах мнението си.

П.П. Бановете няма значение от кога са. Мисля че имаше един случай с одобрен админ с 1 бан за псуване. Но къде е 1, къде са 4. Смятам че не без причина е писано в правилата. Утре ще влезе нервен в сървъра, ще убие някой, оня ще се раздзяе и разпсува, джак ще се разпсува и той щото пи**ата ще му е с 10см по-дълга с bcdei и пак излишни оплаквания и пак скандали и интриги...
Напоследък доста се заяждат с мен в класика и не им обръщам особено внимание не мисли че ако имам права ще порасна с 10см..

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Регистриран: 28.10.2010, 20:04
Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
Ник в CS: Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

За това - добрите играчи - добри админи. Това е много голяма заблуда. Представете си например един футболист( не разбирам изобщо от футбол - за мен това е женска игра, но давам пример) Ще се справи ли по-добре като съдия от самите съдии 8) Когато някой става админ - едва ли не се отказва от правото си да бъде играч. За някой това може и да е привилегия или голяма работа , но това са си куп задължения и ангажименти. Стига с това- всички добри играчи да са админи - за мен ще ме извиняват, но са просто статсери, които още не се разбрали удоволствието от самата игра 8)
I'll **** you till you love me

foreignn
Редовен
Регистриран: 21.04.2012, 23:43
Ник в CS: Cr4

Мнение от foreignn »

r3l4x4 написа:За това - добрите играчи - добри админи. Това е много голяма заблуда. Представете си например един футболист( не разбирам изобщо от футбол - за мен това е женска игра, но давам пример) Ще се справи ли по-добре като съдия от самите съдии 8) Когато някой става админ - едва ли не се отказва от правото си да бъде играч. За някой това може и да е привилегия или голяма работа , но това са си куп задължения и ангажименти. Стига с това- всички добри играчи да са админи - за мен ще ме извиняват, но са просто статсери, които още не се разбрали удоволствието от самата игра 8)
Според мен няма смисъл повече да говорим (излишен спам) ! Най-добре да изчака още месец-два и тогава да се пробва.Бройката в момента е голяма и активността на админите е доста добра (по всяко време има поне 1 админ),а лятото мисля,че повечето админи ще са заети (работа,жени,море) и тогава би бил добър период за теб. :)

pra6ara
Новак
Регистриран: 28.03.2012, 23:30

Мнение от pra6ara »

ДА

Потребителски аватар
Fair Play
CS Admin
Регистриран: 20.01.2010, 02:15
Мишка: A4TECH X-766FS
Ник в CS: Fair Play

Мнение от Fair Play »

НЕ от мен ;) Мисля, че има още да учи.
Не гледайте по колко време прекарва в сървърите, какви са му бановете или колко е активен във форума ;)
Трябва екипа да е екип и то опитен.

Веднага давам пример със себе си.
В близкото минало на веригата, още когато имаше по-малко от 10 админа.
Играх но-стоп, бях във форума но-стоп. Имах над 300 часа за по-малко от година.
Банвали са ме едни от най-опитните админи в сървърите за "WALL" и други помощни средства.
Говоря за елитни админи като: Qp0n3cA, HeyJloBuM и scotty.
В последствие се видя, че са грешни всички бановете.

Знаете ли, колко време отне, за да стана админ ?
Година и осем месеца редовна игра и постоянство във форума.
Дори тогава едвам, едвам ме приеха в екипа... (Защото трябва да има добри играчи и добри админи в сървърите)
А да стана достатъчно опитен админ с добра репутация и да заслужа място в групата "Старши Админи" ?
Над 2 години и половина ! - Не се хваля, но мисля, че трябва да има баланс в сървърите.

Извод: Подкрепям релакса напълно! Трябват ни добри играчи и добри админи, за да има баланс в сървърите.
He is Machine! He is Legend! He is Fair Play!

Потребителски аватар
bulletstorm
CS Admin, Jr.
Регистриран: 29.04.2011, 00:19
Мишка: с кабел
Ник в CS: как дое
Аватарът на tanko 1
Зареждане…

Мнение от bulletstorm »

Имам много, ама наистина мнооого наблюдения над Djak откакто играя тук. Виждал съм го да храни и да псува наред и да се държи надменно, виждал съм го и да се държи свястно, да си мълчи и да си играе. Та в тоя ред на мисли аз съм 50/50 с тенденция да стане ДА, защото не съм забелязал издънки в последно време, може и да се е пооправил.
Изображение

Заключена