Нека и аз да се изкажа понеже играя доста често в д2 онлу-то и то почти винаги с различни никове даже мисля че с 2-3 ника съм в топа

винаги когато съм те засичал да играеш трябваше да мета Walleri а даже на 2 пъти един и същ играч (няма да му казвам ника) идваше в класика да ме вика и 1 път по скайп, защото имало хакери и и в тези 2 пъти ти беше в сървара играхте само ярд и снимките са точно от тогава преди да банна терориста с AIM и контра терориста с Wall после си смених ника и спокойно си влезнах да играя но какво видях.... НЕ 1 път с бели, големи букви пишеш на екрана, а и въпросния терорист който стоеше в базата си беше с бързия снайпер. Гласувам ти доверие
НО ще искам да стоиш повече спектатор и да гледаш играчите, да спреш да пишеш с бели и големи букви по екрана с цел играчите да те слушат и да видят че си админ ТИ НЕ СИ ШЕФА НА СЪРВАРА всички сме равни там

с 1 дума ти им заповядваш как да играят и къде ... а и някой като чакали го слапни няколко рунд-а, но ако не разбира от слап го слейни ;/ едно от най-важните неща е да се сдържаш и да не си го изкарваш на играчите
П.С. Тези снимки късно се осетих да ги направя това с белите големи букви е редовното ти държание !
П.С. Предлагам да ти се намалят флаговете или поне да ти се махне флага за писане на екрана докато свикнеш без него