r3l4x4 написа:Отхвърлен.
1.За какво са ти правакато не си ги ползвал нито 1 път
![]()
2.През времето за пробен период изобщо влизал ли си в сървара
Аз съм нямал права , за да ги използвам. Но както и да е ...
Провери дали съм влизал

r3l4x4 написа:Отхвърлен.
1.За какво са ти правакато не си ги ползвал нито 1 път
![]()
2.През времето за пробен период изобщо влизал ли си в сървара
Момчето ти писа много отдавна и то многократно , но отговор нямаше...2GOOD написа:Да пробните права са му изтекли на момчето, а той сега ме пита къде са му правата те първа.....
Съгласен съм с Тяната, интересното е, че и аз съм го засичал (колкото и да съм нередовен напоследък), но наистина не съм го видял с права и си мислех даже, че някой копира ника. Нищо не пречи да е с нов пробен период примерно отново 1 месец, и ще се преценява пак накрая, но тоя път да се изчисти въпроса с има ли права или неtqnata78 написа:Айде дайте му права на момчето,постонно е в сървара.Между другото може да са му дали права но много пъти като вляза да играя и дам amx_who,никога не му е показвало че има права
Аз с масаците с STEAM не влизам. А също за STEAM права нищо не каза. Аз имам съобщенията щи ги покажа ако искаш..2GOOD написа:Имал е права по СТЕАМ, там пише от кога до кога... лошото е че си изчистих кутията от личните да ви покажа, кога съм му писал, че е готов и да влиза.....
Да , както и да е. Локвайте темата. Няма кво да се спами повече.2GOOD написа:Ти си ми казал по стеам... аз няма от къде да си го измисля... това че не влизаш, ние какво сме виновни... не мога да го разбера това надменно държание![]()
Ще изровя цялата ни кореспонденция по ЛС и ще я публикувам тук....
да точно така.. сега гледам ти беше, този който не си знаеше стеам_ид-то