Заслужаваш си постоянни права

Прекалено се старае и прибързва... това е нормално в опита си да бъде твърде коректен към екипаzlatoto написа:Аз съм за още един месец пробни права, ако направи още 1-2 грешни бана гори... За 2 седмици ако не се лъжа 3 грешни бана
Значи...ще трябва да следа реда и дисциплината в сървара!r3l4x4 написа:Прекалено се старае и прибързва... това е нормално в опита си да бъде твърде коректен към екипаzlatoto написа:Аз съм за още един месец пробни права, ако направи още 1-2 грешни бана гори... За 2 седмици ако не се лъжа 3 грешни банаЗаслужава постоянни права, но е желателно на този етап да не банва за wall хак
Прекалено е точно момчето, за да се отнасяме така пренебрежително с още 1 пробен период. Ако ме послуша няма да има повече проблеми
Akuma написа:Значи...ще трябва да следа реда и дисциплината в сървара!r3l4x4 написа:Прекалено се старае и прибързва... това е нормално в опита си да бъде твърде коректен към екипаzlatoto написа:Аз съм за още един месец пробни права, ако направи още 1-2 грешни бана гори... За 2 седмици ако не се лъжа 3 грешни банаЗаслужава постоянни права, но е желателно на този етап да не банва за wall хак
Прекалено е точно момчето, за да се отнасяме така пренебрежително с още 1 пробен период. Ако ме послуша няма да има повече проблеми
Научи го малко тоя език*MiLoS* написа:Има ДА от мен макрче не трябва да пиша (извинете) редовен е в сървъра. Начесто не влиза щото е на поправителен, но раздава закон както се вика не е излишен![]()
Не някой моменти ти не чуваш нищоAkuma написа:Аз ги гледам със слушалки само че може би...някои моменти не съм ги чул
Я ми обясни точно как като можеш да направиш стат 30/4 ще ти помогне да разбереш кой е хак и кой не. Аз няма да ти обяснявам как това няма да ти помогне кой знае колко, искам ти да ми обясниш.iliqnboshev написа:Не някой моменти ти не чуваш нищоAkuma написа:Аз ги гледам със слушалки само че може би...някои моменти не съм ги чулпълна кома
Не че нещо ама слагате админи дето не могат да вържат 5 фрага без да умрат и всеки по-силен от тях е хак. За мен това е голяма грешка
Нищо лично
Мога да ти кажа че още като ме убият мога да ти кажа кой ползва хак и кой неFallAngel написа:Я ми обясни точно как като можеш да направиш стат 30/4 ще ти помогне да разбереш кой е хак и кой не. Аз няма да ти обяснявам как това няма да ти помогне кой знае колко, искам ти да ми обясниш.iliqnboshev написа:Не някой моменти ти не чуваш нищоAkuma написа:Аз ги гледам със слушалки само че може би...някои моменти не съм ги чулпълна кома
Не че нещо ама слагате админи дето не могат да вържат 5 фрага без да умрат и всеки по-силен от тях е хак. За мен това е голяма грешка
Нищо лично
По темата, правата му остават. Да ми пише на лично там каквото е нужно. IP,steam,nick, pass ....... Ти си знаеш какво да ми пратиш.