Правила на раздела !

Реклама на вашите сървъри сървъри или верига - за Counter-Strike 1.5, 1.6, CZ, Source, Promod.
Потребителски аватар
XeRo
Big Boss Pro Player
Мнения: 398
Регистриран: 06.09.2007, 00:43
Мишка: Logitech G203 Prodigy
Ник в CS: XeRo
Местоположение: Бургас
Контакти:
Аватарът на ZeroCold
Зареждане…

Правила на раздела !

Мнение от XeRo »

Правила при рекламиране на сървър(и)
1. В заглавието на темата поставяте само името на сървъра (без ip-тo)

2. В темата трябва да бъде въведена следната информация:
* IP + Порт на сървъра
* Списък с картите, на които се играе
* Постоянно ли е пуснат сървъра - ако не - от колко до колко часа всеки ден
* Картинка, показваща състоянието на сървъра, от GameTracker.com или Game-Monitor.com (можете също така да използвате собствен динамичен банер, а даже това остава като единствена възможност ако сте с динамично IP и в сървъра ви се влиза през хостнейм, който винаги сочи към актуалното ви IP - за пример, услугата на NO-IP).

3. Ако рекламирате сървър от някоя верига, вписвате всичките сървъри в една тема. Множество теми за сървъри на един и същ човек или една и съща верига ще бъдат премествани в Recycle Bin.

4. Рекламирането на сървъри, използващи Admin SlowHacking за модифициране играта (независимо дали променя config.cfg, GameMenu.res или друг файл от клиента на играчите) на потребителите без тяхно съгласие, е забранено и темите на такива сървъри ще бъдат изтривани. Ако темата е била пусната преди въвеждането на това правило, ще бъде даден срок от няколко дена за отстраняване на slowhacking-а.

5. Задължително е след пускането на рекламата за веригата Ви в знак на колегиалност Вие да пуснете реклама на нашата верига - http://www.psycho-cs.com във Вашия форум. Моля приложете линк в темата, за да се уверим, че сте спазили условието за колегиалност.
Линк към банера:

Код: Избери всички

http://www.psycho-cs.com/root/images/banner/banner468x60.jpg
Самият банер:
Изображение

Темите, в които не са спазени тези правила, ще отиват в Recycle Bin-а на форума. Там ще бъдат пращани и такива, на които картинката със състоянието на сървъра показва, че той не е бил онлайн дълго време, т.е. не съществува в тяхната база данни.

Заключена