Останах много изненадан от този факт... но все пак факт.
Като за начало да си обясним как се тегли от сайтовете за споделяне на клипове:
Има 2 варианта /повече са но не задълбавайте, казвам 2та най-лесни според мен/, от сайтове които свалят автоматично само като им предоставите адрес към клипа /като например http://getvideo.bg/ който много често не бачка, пък и е с доста бавно сървърче/.
Другият е чрез програма, тук съм да обясня точно него:
Програмата, която съм избрал и ползвам е VideoGet v3.0.2.45 удобна, лесна и НАЙ-ВЕЧЕ кракната /като крака работи да не повярва човек/.
Като за начало намирате клипа, който искате да сваляте, отваряте го и в горния край на монитора се вижда адреса му:

Копирате адреса, като го маркирате и натиснете клавишната комбинация Ctrl+C или с дясно копче Copy/Копирай.
След това отваряте самата програма, натискате + /ограден с червено/

1. При което ще ви се отвори едно по-малко прозорче , в което трябва да поставите кода с клавишната комбинация Ctrl+V или с дясно копче на мишката и Paste/Постави.
2. Натискате Ок.

До тук добре.
1. Избирате дестинация на сваляне /къде да свали файла/.
2. Избирате формата на сваляне, можете да го свалите като клип, с различните видео формати или като .mp3 /аз най-често свалям mp3 за това е маркирано/.
3. От тук се нагласят различните настройки, като кадри в секунда /fps или както тук е отбелязано Hz/, качество на клипа, големина /ширина по височина/ и качество на звука. Тъй като аз съм избрал формат mp3 настройките за клипа са скрити.
4. Дългоочаквания бутон за сваляне.

Дано съм помогнал, а на хората които вече го знаят... никой не се е родил научен така че моля без hate.
Поздрави aXNJI

Lock