Здравейте приятели.
Искам да помоля всеки който може да помогне на едно тежко болно 19 годишно момиче. Нека бъдем добри и да не игнорираме нейната болест и всеки да помогне с колкото може на Ади.
Нека да и помогнем, да кажем на роднини, познати и приятели. Да кажем на всеки който можем ..,да съберем по-бързо нужната сума за неийната спешна операция която е - 91 660лвили45 830 евро
Нека всеки да помогне с колкото може, смс-а не е скъп 1.20 с ДДС, 1-2-5-10-20-50 смс-а, кой колкото може и му е на сърце ако не може по-банков път.
Благодаря ви за разбирането и помоща - тя е много важна!
Edit: Ще помоля редакторите ако може да направят темата важна, мерси.
Разбирам добрите ти намерения, аз лично съм съпричастен винаги помагам с каквото мога. За съжаление темата няма да бъде направена на важна, мисля че има достатъчна популярност.
Защото има "популярност" дай да оставим на другите да се оправят? някой път и малките неща са от значение. Аз съм потресен как мисли и расъждава Българския народ ,за пореден път оставам разочарован от Българите, Благодаря ви за форум известието което направих тук..най-вече на - essential
Много е жалко положението в страната ни... момичето е едва на 19 и е наистина очарователна. Няма да изпращам смс-и от съжаление а защото смятам, че е правилно и защото искам да помогна. И желая да ни бъде предоставяна всякаква информация за развитието по случая За темата - няма да бъде направена важна, но ще помоля 2good да направи едно леко банерче, което да води към тази тема - на началната страница. На първо място тук ние сме едно малко общество и заедно можем да постигнем наистина много
И аз изпратих един смс, по възможност скоро ще се опитам да даря скромна сума.По дяволите, на толкова много млади хора им се случват неща, които никой не заслужава.
Релакса ми писа, но понеже ми се налага пътуване извън града и нямам възможност, ще помоля някой с повече свободно време да направи банерче 160х160 пиксела, да го сложа на главната страница. Може и с прозрачен фон - png.
В неделя най-късно ще го сложа... ако е готово разбира се.