Някои от вас може би знаят, но следвам в ТУ-София /да знам тва е по-скоро за темата за оплакване но ще стигна и до положителната част/ и за сега ми беше най-успешната сесия за която искам да се похваля от 6 предмета 5 взети изпита
The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous
aXNJI написа:Някои от вас може би знаят, но следвам в ТУ-София /да знам тва е по-скоро за темата за оплакване но ще стигна и до положителната част/ и за сега ми беше най-успешната сесия за която искам да се похваля от 6 предмета 5 взети изпита
евалата не като мене с 2 физики 1 ОИП и 1 механика . Kва специалност и кой курс си ?
2 курс мехатроника, днес точно си видях оценката по механика /при Кожухаров/ изпит 2 задачи 2рата решена на 95% пътрвата на 90% оценка 2 и 1/2 та ме пита някви въпроси и писа 3
по физика при Търнев ли си? щото му имам.... мисля че 3 варианта от физика 2 снимани с част от решенията /но не са много верни/ ако искаш пиши на лично един мейл да ти ги пратя
The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous
Да се похваля, взех си много як будилник че спя много тежко и не мога да се събуждам от телефона:
Стрелките и цифрите са фосфоресциращи и светят на тъмно.
AnHiMiLaToR написа:Да се похваля, взех си много як будилник че спя много тежко и не мога да се събуждам от телефона:
Стрелките и цифрите са фосфоресциращи и светят на тъмно.
От megashop.bg 40 лв ми излезе с доставката, с батерия е, отзад се наглася с върток само часа и алармата, има копче "snooze" - да заспи алармата (от същото копче се пуска и лампичка да гледаш колко е часа като е тъмно и като не са фосфорицирали стрелките). Много е солиден.