Равногорски юнашки сач
Продукти :
решеното от вас месо
решените от вас зеленчуци - ( може да използвате всякакви зеленчуци гъби , чушки , лук , чесън тиквички , патладжан ....)
чаша червено вино 100 - 150 мил
сол
черен пипер
червен пипер
Приготвяне :
в тефлонов тиган с капак , се сипва 1 лъжица и нещо олио без да чакате да загрее мазнината изсипвате избраните от вас зеленчуци заедно и разбърквате след като почнат да се запържват , добавяме виното и пак се разбърква на ( през цялото време тигана е захлупен с капака и само като се разбърква се отваря и пак се захлупва , и се готви на ТИХ ОГЪН ) виждате на снимката долу-горе в какъв вид трябва да са зеленчуците
Месото се нарязва на пържоли както на снимката и се овкусява с вегета или сол и черен пипер и се пече на скара , скарата се маже с олио (

) и след като сте готови с зеленчуците и месото се приготвя едно голямо плато и подредете първо зеленчуците и месото от горе
П.П. овсусете зеленчуците след като се задушът със сол

черен пипер и червен пипер може и чубричка

и захлупете капака и задушете още малко

Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.