minute написа:r3l4x4 написа:2good и minute помните ли за какво си говорехме преди няколко месеца - за идеята ми. Мисля... че е време да я осъществим и да покажем нещо, което още го няма в България

Аз го помня

. Изчакай още седмица две да видим едни други работи до къде ще стигнат и сядаме да се разберем кое кога и как. Само до тогава да си помислим дали лятото е удачно, хубаво време, почивки някой вече не са в студентските общежития и квартири и т.н.. От друга страна свободно време, но знам ли!
Идеята, за която говори прото е от доста повече време даже... но аз съм много зает за да я релаизирам в момента, а и самият сървър като хардуер не е пдоходящ за нея - по-скоро тряба да насочим услията си или към популялизирането на дания сървър в сегашния му или подобен вид или за друг мод. Предпочитам първия вариант. това с наградите е добре - може да се дава резервиран слот за сървъра като награда, но кой ще го организира и как.. не ми е ясно.
Предвид, че сме със 6 сървъра с тенденция за разрастване (до края на годината) няма да е зле всеки сървър да си има нещо като шериф - това ще е човек различен от червените, който по-често ще стои там и когато има нещо - идея, проблем, критика да сигнализира в съответния раздел. Понеже на всички ни е ясно, че 4-ма червени и няколко синио/зелено/оранжеви не можем да сме навсякъде, аз лично мога да си призная, че даже не съм влизал в този сървър