ПС: Моля да не ме нападате ( знам че ще има и такива коментари ) все пак всеки си има собствено мниение, моите виждания са такива и мисля че така ще бъде по-добре за сървъра
Поздрави,
MAR1QNK0
Само дето седи този сървър поне да се играеpeterpan написа:Аз съм ЗА наистина не се играе тва БФ2.
Супер, а с колко човека играеш докато си вътре и бил ли е пълен скоро сървъра ?DoOM написа:аз всеки ден влизам даже ранка ми е 150
Ми аз имам една идея само трябва ЧЕРВЕНИТЕ да я одобрят.. Всяка събота от от 20:00ч. примерно 21:00ч да се прави нещо като турнир и да има админи да го наблюдават и първите двама от различните отбори да получават някакви награди или права или пробни права до следващата събота, нещо такова (разбира се наградите трябва да са добри за да може да има по-голям интерес и сървъра ще се пополяризира )minute написа:По - скоро дайте предложение как да го напълним. То и БФ сървъри няма много в България, но както виждате това не е причина да се играе в този. Казвам да измислим начин как да се напълни защото по ред причини трансформирането му в друг е трудно осъществимо!
MARIQNKO написа:Ми аз имам една идея само трябва ЧЕРВЕНИТЕ да я одобрят.. Всяка събота от от 20:00ч. примерно 21:00ч да се прави нещо като турнир и да има админи да го наблюдават и първите двама от различните отбори да получават някакви награди или права или пробни права до следващата събота, нещо такова (разбира се наградите трябва да са добри за да може да има по-голям интерес и сървъра ще се пополяризира )minute написа:По - скоро дайте предложение как да го напълним. То и БФ сървъри няма много в България, но както виждате това не е причина да се играе в този. Казвам да измислим начин как да се напълни защото по ред причини трансформирането му в друг е трудно осъществимо!
Аз предлагам да направим един клип на мода кое,как,що стои в нашия БФ сървър и може би някое друго банерче и също така одобрявам идеята на МАРИЯНКО,да има турнирчета от седмица до седмица .minute написа:По - скоро дайте предложение как да го напълним. То и БФ сървъри няма много в България, но както виждате това не е причина да се играе в този. Казвам да измислим начин как да се напълни защото по ред причини трансформирането му в друг е трудно осъществимо!
Започва да става интересно, това искаме ние играчите само чрез идеи и много начини може да се напълни сървъраr3l4x4 написа:2good и minute помните ли за какво си говорехме преди няколко месеца - за идеята ми. Мисля... че е време да я осъществим и да покажем нещо, което още го няма в България