Да ми дадете някои линк или саит да го сваля и да го запиша на СД диск тоест и да го продвам ....

чух за линукс че много добър и мисля тука да ви пиша повечето сървирате из сайтовете и мисля че ще ми помотнете тука всички сте програмисти

Fall, не знам кога си се занимавал с Linux за последно, но далеч не е такаFallAngel написа:Личното ми мнения че на този етап линукса става само за сървъри от всякакво естество, и офис компютър. За домашна машина съм категорично против.
FallAngel написа:Как ще го продаваш, нещо не ми е ясно. За да го продаваш трябва да си направил нещо авторско по него, и чак тогава можеш да си мислиш да го продаваш. А защо някои би ти го купил след като Линукс е напълно безплатен. Не знам или аз нещо не разбирам или ти не си наясно с нещата. Само като отвориш този сайт http://distrowatch.com/ и ще видиш колко много дистрибуции има, и само една малка част от тях се плаща останалите са безплатни. Линукса е хубав но е много сложен, въпреки бързото си развитие има още много неща които изискват сериозни познания свързани с UNIX . И когато нещо спече ще го гледаш и няма да знаеш какво да правиш, и никои няма да ти помогне, защото на хората които се занимаваха с това им омръзна да се обясняват по форумите. Личното ми мнения че на този етап линукса става само за сървъри от всякакво естество, и офис компютър. За домашна машина съм категорично против. Занимавал съм се с Линукс преди доста време, нищо не научих,даже имах нещастието да изгоря едно дъно докато слагах една дистрибуция. Това е просто въведение, виждам че не разбираш от Линукс, все още не мога да разбера какво искаш да правиш с този Линукс. Сподели може да измислим нещо
нали за това сме тука да си помагаме.