Бивш ПРО CS 1.6 играч хванат с хак по време на стрийм

Всички новини засягащи играта.
Потребителски аватар
AnHiMiLaToR
Kinda Boss
Мнения: 446
Регистриран: 05.06.2008, 21:43
Мишка: Logitech G1
Аватарът на The Prodigy
Зареждане…

Бивш ПРО CS 1.6 играч хванат с хак по време на стрийм

Мнение от AnHiMiLaToR »

Изображение

Бившият професионален играч на Counter-Strike 1.6 Кристофър “Faken” Андерсън бе хванат в крачка по време на мач, който той е стриймвал по Twitch, след като екранът му се отразил в очилата му.

Faken, който е бил професионален играч в Counter-Strike 1.6, беше хванат с хакерски програми в Twitch клип, който бе широко разпространен онлайн на 24 март.

Faken не се върна на професионално ниво в CS: GO, като единствените му изяви в турнирите бяха отворени квалификации за незначителни събития като DreamHack Tours 2016, където той не успя да спечели срещу отбори като бившия PENTA Sports roster.

Faken е стриймвал как играе на de_mirage, когато очилата му разкрили, че той всъщност лъже по време на игра, а именно - ползва wall hack!

Около четири секунди навътре в клипа, докато Faken държи здраво ъгъла с AWP, неговата уеб камера разкрива червен модел на играч, който може да се види да се движи в отражението на очилата му - въпреки, че играчът не се вижда от неговия изглед през това време.

Каналът на Faken вече не е достъпен, въпреки че не е известно дали това е направено по негово съгласие или чрез наказание от Twitch. До този момент той не е направил изявление.

Много зрители поставят под съмнение колко дълго Faken може да е ползвал помощни програми, и дали няма да има и други известни имена, които се измъкват с измамите и до днес.

Колкото до Counter Strike: Global Offensive, играта е безплатна за игра от Никулден 2018 г., което е докарало много хакери и там.

Valve раздаде огромен брой банове през месец декември 2018 г., тогава те разбиха рекорда си с над 1,6 милиона баннати акаунта в CS.

Отговори