Изчистване

Диети, тренировки, добавки, медикаменти и др.
Nikolov
Новак
Регистриран: 04.03.2012, 20:14

Изчистване

Мнение от Nikolov »

Здравейте!
Искам да направя цикъл със стероиди за изчистване на тялото ми и също така искам да съм по-обемен...Момче съм на 18г.,92 кг.,175 висок.Спрял съм се на винстрол и анавар. Проблема ми е че незнам кое как трябва да пия и също така искам нещо ,което да ме предпази след системата за да не хвана някоя болест.Също така имам проблем с набавянето на препаратите .. нямам от къде да си ги взема и незнам дали ще бъдат на 100% истински.

Nikolov
Новак

Re: Изчистване

Мнение от Nikolov »

Имам стаж във фитнес около 2 години . И искам колкото се може по бързо да започна цикъла .. защото имам проблем с времето и искам по бърз резултат!

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Регистриран: 28.10.2010, 20:04
Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
Ник в CS: Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

Така......... само искам да кажа, че няма да коментирам кое и как се набавя :!:
Сега по същество.... За да чистиш ти трябва диета и доста кардио !
Основата на абсолютно всеки цикъл е тестостерона. Не мога да разделя препаратите на такива, които чистят и такива.... които не чистят... има просто по-добри и по-лоши... за целта! Пряко влияние в-у мазнините оказват тренболона, всички видове тестостерон и анавара. С анавар, за да получиш желания резултат са нужни дози над 60-70 мг на ден.. не препоръчвам да се взима без тестостерон, може да предизвика доста гадни неща ... например загуба на либидо. Винстрола .. .сам по себе си не чисти мазнини... просто при хора с по-малък процент подкожни мазнини... предизвиква ефекта за който говорят всички "разбирачи". Реално стероида, ще намали нивата на кортизол... тоест ще ти позволи да запазваш мускулната си маса по време на тежка диета. Дори с някои тънкости ще можеш да качиш малко мускулна маса. Също така е факт, че 0.3 мг на кг тестостерон увеличават белтъчния синтез с около 27 %, тоест ще можеш да си позволиш по-голямо количество калории идващи от протеин. За чистене препоръчвам пропионат или суспензия... Пропионата е нужно да се бие всеки ден или през ден, суспензията - всеки ден. Те са бързи естери и водната задръжка и ароматизирането в естроген са доста ниски! Препоръчвам 100 мг през ден пропионат за 6-8 седмици.. това са средно 350 мг тестостерон, което е някъде 5 пъти над натуралното производство. Може да се добави анавар,туринабол, винстрол или провирон, препоръчвам провирона. Причината е - евтин е... тоест само идиоти биха направили менте, лек и подходящ за 1-ви цикъл. 50 мг на ден, тоест по 1 хапче на всеки 12 часа. За имунната система и за намаляне на всякакви вреди от стероидни цикли - използвайте LDN. Протектори от такъв цикъл няма да са ти нужни- терапията започва 3 дни след последната инжекция пропионат - 1 ден - 60 мг тамоксифен, 10 дни по 40 мг, 10 дни по 30,10 дни по 20 мг

Примерен цикъл
1-8 100мг пропионат през ден
1-8 50 мг провирон всеки ден
1-12 1 мг LDN - всеки ден
9-12 PCT
опция 2-8 25mcg T3

Може да питаш за хранителен режим, тренировки и какво да очакваш от цикъла-като странични ефекти, евентуални проблеми и тяхното решение и резултат!

Изследвания- преди, повреме и след цикъла - задължителни!
I'll **** you till you love me

Nikolov
Новак

Мнение от Nikolov »

Понеже нямам как да си ги набавя... Можете ли да ми препоръчате някакъв бърнар.. също как да тренирам и хранителна диета ?

Потребителски аватар
Vendetta
CS Admin
Регистриран: 20.09.2008, 22:49
Контакти:

Мнение от Vendetta »

Много правилно решение. Ако не си сигурен в качеството на това, което ще приемаш, то по-добре въобще не го приемай. Вероятно ще си на РБД или НВД. Разгледай другите теми, за да ти стане ясно за какво иде реч. Иначе подробна информация, лично за теб, малко по-късно. :)
no mersy,no pity,no fear

Никога не е късно да научиш,че си идиот!

Отговори