The Condor написа:Здравейте ! Имам идея, как да помогнем малко на веригата, и да има поне малко повече хора във, сървърите и във, форума, а именно:
1.Ще намерим пари и, ще рекламираме в цс-бг и ,в други известни вериги, аз ще помогна с каквото мога.
2.Ще рекламираме ,във социалните мрежи, като скайп,фейсбук, и ,каквото друго се сетите.
3.Лично, аз ще кажа на свой приятели, които ще помогнат без да искат нищо, в замяна.
4.Трябва екипа да направи, доста ремонт по форума и сайта.
5.Ще трябва, да си купим DDoS/Flood защити, защото хората, които мислят, че могат да навредят с нещо, да не могат.
6.Ще трябва да редактираме, малко функционалните Jabber + SSL настройки, и да добавим няколко BBcodes
7.Ще трябва да сложим, като някой се регистрира, повече опции, като (Скайп,Озвучение,OS,Ник в ЦС)
8.Ще трябва да сменим, малко дизайна на форума, защото не му отива + това с Quoute,Edit,Delete,New Topic е грозно.
9.Да сменим иконките на темите, тези които правим закачени/важни/съобщения, да не е някаква решетка.
10.Да добавим няколко SNL конструкционални кодове.
11.Да премахнем, това по форумите: Модератори: Moderators, няма да казвам, защо вие знаете.
12.Да подредим, малко темите.
Здравей и Добре Дошъл,
Ето и какво мисля аз по точките..
1. Най-голяма успеваемост има тази точка, но тя е свързана със средства - дефинирай "намерим пари"
2. Рекламата по скайп е много успешна, между приятелчета дето цъкат - ние също си имаме фейсбук страница, ако още не си я харесал направи го.
3. Супер
4. Прав си форума има нужда от освежаване - изтриване на стари - неактуални теми, сървъри, теам спеак.... (това е моя грижа, сега по празниците ще се заема, ако имаш нещо конкретно също пиши тук)
5. То няма какво да се купува, тия неща не се продават... имаме си защита за повечето атаки - разбира се сериозна ДДОС атака няма как да спрем, не че има сайт или институция по света, която може да спре подобно нещо
6. ББ кодове - никакви проблеми - прати ми пакет ще го сложа, като може да разкараме, някои от старите - не че е задължително. Относно Jabber не съм се заигравал - това е чат платформа - по-скоро може да позлваме слак. А не мисля, че имаме нужда от ССЛ - ако говориш за сайта.
7. Никакви проблеми - но хората не ги пишат - даже май имаше опция за скайп - това може да се добави да се вижда и под профила
8. Бутоните на форума са ни най-малкия проблем

9. Виж горе.. вс епак може да се помисли за друга тема, но това само ако имаме сериозни посещения - да слагам нова тема за мен и Богито няма смисъл

10. Нямам представа за какво говориш
11. Да не се вижда, кой е модератор ли - че какво ти пречи
12. вж. т. 4
Като цяло