Относно бановете по погрешка.

Правилата и Новини за psycho-cs.com
Потребителски аватар
fallangel
Big Boss HardCore
Мнения: 1489
Регистриран: 06.09.2007, 08:12
Мишка: A4Tech Bloody R3
Ник в CS: fallangel
Местоположение: Бургас
Контакти:

Относно бановете по погрешка.

Мнение от fallangel »

Тъй като се случиха няколко такива инцидента, ще раздухам малко нещата.
1. Никой не е застрахован от бан, с изключение на главните админи.
2. Играта без хак е изключително трудно доказуема.
3. Никой не е безгрешен, всички грешим.
4. Хората, които са много добри в играта или се мислят за такива (винаги има по-добър от най-добрия), не означава, че не могат да ползват хакове (кой ще ги разбере?)
5. Когато някой получи несправедлив бан (според него), е добре да се обърне към главен админ, а не да се саморазправя по какъвто и да е начин.

Това са основните неща, които трябва да се помнят винаги. Относно админите, които не показват кой знае какви резултати по време на игра, и ревете и се чудите кой им е дал права (включвам в тази група и себе си, понеже не съм егоист): всеки може да стане добър играч, стига да има достатъчно свободно време, аз нямам такова. Когато го имах, и аз бях добър. Лично аз предпочитам админът да има добра преценка и да бъде честен, за да му се има пълно доверие (повечето от старите админи са такива, за новите не мога да твърдя такова нещо). Не ми пука дали даденият админ може да прави 50/0 резултат, като влезе да играе, искам да знам, че като каже този бил хак, няма да лъже, може да се е объркал, но това не е лъжа. Грешката е поправима.

За всички получили несправедлив бан (според тях), банът им ще остане до изясняване на случая или по милосърдие от админа ще бъде махнат. Всякакви опити за саморазправа ще Ви докарат постоянен бан в сървърите и форума.

Темата няма да се коментира.

Админът е като господ, ако искаш душата ти да остане в сървъра, не спори с господ.

Отговори