Здрравейте,
След много години вярна служба, дойде момента, в който да спрем физическия сървър за CS-a.
Не, не ги спираме изцяло, просто е преместен на виртуална машина, т.е. сървърите продължават да си работят.
Старата машина остава, поне за момента, в историята. Няма да се унищожава, понеже е много добре оптимизирана с custum kernel специално за нея и се държи отлично. В тази връзка на виртуалката пак се стремим на 1000 тика в секунда, но там по-трудно се постигат подобни резултати предвид инфраструктората. Все пак ако някои поиграе в сървърите да каже как се държат.
По-късно може да кача снимки на старата машинав във вида, в който беше последните 5-6г.
Спиране на физическия сървър на PsychoCS
- 2GOOD
- The Big Boss
- Регистриран: 06.09.2007, 00:31
- Мишка: Logitech G5
Re: Спиране на физическия сървър на PsychoCS
То на кофти нет, нищо няма да разбереш иначе правих някакви тестове една идея (под 3%) може да е по-лагав но това само на синтетични тествое, реално би трябвало да е по-бърз...
Иначе ето я и старата машина:
Това ми е най-стабилния сървър, който някога съм правил - XEON L процесор, овърклокнат, 4 RAM - uptime: годинииииииии, без нито веднъж да забие
Иначе ето я и старата машина:
Това ми е най-стабилния сървър, който някога съм правил - XEON L процесор, овърклокнат, 4 RAM - uptime: годинииииииии, без нито веднъж да забие
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.