Друг може ли така?
- Style
- Ex-CS Admin
- Регистриран: 17.08.2011, 23:49
- Мишка: X-760H
- Контакти:
Re: Друг може ли така?
Ако беше хак щеше да се види??
Да понеже клипа е 3 часа... за един изстрел ще видиш хака друг път.
Пък и заслушай се кво казва, "Включаю членикс. Членикс он."
Пък и заслушай се кво казва, "Включаю членикс. Членикс он."

The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous
Ем..... нямам думи какво беше това не знам
Но засигорност няма такъв като него даже и хака не може така.........

Но засигорност няма такъв като него даже и хака не може така.........

Tissy написа:Браво бекак може да се хванете на това фалшивото:
1во: с Дезерт Ийгъл се правят максимум 3 глави на шиш , ако някой не вярва да си направи лан с ботчета да провери
2ро: толкова изкуствено после си плеснаха ръцете, все едно това го прави през рунд, два(аз ако напрая на 5в5, такъв невъзможен шиш направо ще откача от удоволствие, ще скачам до тавана-буквално), а те някакви хладнокръвни ..
Аз мисля по абсолютно същия начин няма как един патрон на Дезерт Ийгъла да мине през 5 глави ....
1+
Мосес прав си на инферно играят на монитора си се вижда на 100 процентаmoses написа:Нагласен е и то яко. Няма какво да обсъждаме главите - абсолютен фалш. Те дори не играят на д2. Играят на инферно и са Т , личи си ако се загледате в първия монитор на клипчето

- Style
- Ex-CS Admin
- Регистриран: 17.08.2011, 23:49
- Мишка: X-760H
- Контакти:
blinkin89 написа:Мосес прав си на инферно играят на монитора си се вижда на 100 процентаmoses написа:Нагласен е и то яко. Няма какво да обсъждаме главите - абсолютен фалш. Те дори не играят на д2. Играят на инферно и са Т , личи си ако се загледате в първия монитор на клипчетопък и аз не съм играл мн 5в5 ама дори с awp нз дали ще смъкне 5ма на едно
С awp по 6 свалям от рас :p