Препоръчвам CSDM
-
- CS Admin, Jr.
- Регистриран: 15.01.2024, 10:47
- Мишка: Hama
- Ник в CS: Kufteta s Mandarini
Препоръчвам CSDM
Здравейте,
Бих препоръчал да направите така, че играчите да минават един през друг. Бутаме се много често и това понякога дава много лоши резултати за някои от играчите, а и самия процес е леко досаден, когато някой застане на някоя врата и препречва всякакво минаване.
Моля за съдействие и навременна промяна.
Благодаря!
Бих препоръчал да направите така, че играчите да минават един през друг. Бутаме се много често и това понякога дава много лоши резултати за някои от играчите, а и самия процес е леко досаден, когато някой застане на някоя врата и препречва всякакво минаване.
Благодаря!
- 2GOOD
- The Big Boss
- Регистриран: 06.09.2007, 00:31
- Мишка: Logitech G5
Re: Препоръчвам
Предполагам говориш за CSDM сървъра, където има логика в това.Kufteta s Mandarini написа: ↑15.01.2024, 20:54Здравейте,
Благодаря!
П.П.
Топ ник
И ,аз чакам плъгина за демиджа! Това с разминаването май беше Semiclip.Чакаме ги е най-скоро и 2те работи качени!
https://amxx-bg.info/forum/viewtopic.php?t=1521
Това е плъгина за демиджа! Които го чакаме с нетърпение гарантирам ще го харесат всички!
Това е плъгина за демиджа! Които го чакаме с нетърпение гарантирам ще го харесат всички!
Последна промяна от hAMA на 21.01.2024, 13:17, променено общо 1 път.
-
- CS Admin, Jr.
- Регистриран: 15.01.2024, 10:47
- Мишка: Hama
- Ник в CS: Kufteta s Mandarini
Здравейте,
Да, за CSDM сървъра става въпрос. Дано в най- скоро време се насладим на този вариант игра.
Да, за CSDM сървъра става въпрос. Дано в най- скоро време се насладим на този вариант игра.
Друго ,което може да се промени е шопа гранатите в момента са 20 да се намалят на 5 ! Понеже ми се оплакаха ,че било досадно по 20гранати предлагам да се направят на 5.
Също друго ,което предлагам е като направиш хеадшот ти излиза надпис хеадшот.Този надпис може да се махне,че за мен лично е доста досаден ,и да си остане само саунда!
Също друго ,което предлагам е като направиш хеадшот ти излиза надпис хеадшот.Този надпис може да се махне,че за мен лично е доста досаден ,и да си остане само саунда!
- 2GOOD
- The Big Boss
Този плъгин не може да се сложи на нашите сървъри в момента!!!hAMA написа: ↑18.01.2024, 18:59И ,аз чакам плъгина за демиджа! Това с разминаването май беше Semiclip.Чакаме ги е най-скоро и 2те работи качени!
Самите сървъри трябва да се направят на ново за да можем да го използваме!!!
Това ни е в плановете, но не мога да се ангажирам с каквито и да е срокове за ReHLDS. Има вероятност да местим сървърите на друга локация, евентуално при преместването можем да започнем поетапно да ги ъпгрейдваме.
Другият вариант е да не правим нови инсталации, а да пробваме на CSDM как ще се държи!
Ми дай да пробваме на ЦСДМ как ще се държи ,и ако създава проблеми ще го махнем
Вие си преценяте тогава кога ще стане и дали ще стане. То по-добре да ,не се пускат нови препоръки за цсдм тогава .Предлагам да заключите темите за цсдм докато ,не си оправите сървърите като цяло.
- 2GOOD
- The Big Boss
То не е за csdm, просто този плъгин, който се иска не се поддържа от официалния сървър steam HLDS,
Това е за пачната, неофициална версия на cs server
Това е за пачната, неофициална версия на cs server
Ми добре де намерете такъв ,които да работи ..Кога ще местите сървърите да не стане пак така да си изгубим и тия редовните играчи сега..И като цяло на някоя машина ли ще ги хоствате?
- 2GOOD
- The Big Boss
Можем директно да пробваме на CSDM-то inplace но трябва да си отделя 4-5 часа да проверя всичко!
Ми давай нищо ,не губим в неделя или събота може да го оправиш
- 2GOOD
- The Big Boss
Re: Препоръчвам CSDM
Така до тук какво има да се прави:
[*] да се премахне плъгина дето пръска кръв
[*] шопа дава по 20 гранати,и да се направи да дава по 5
[*] да се добави демидж плъгина
[*] да се оправи семи клипа, да може да се разминаваме ,а не да се бутаме
[*] да премахнем надписите от звуците, може да оставим само гуулайк и ултракилл
[*] LAG
Само за демиджа ще отнеме повече време, след него ще борим лага!
Това остава тук за да мога прегледно да го действам
[*] да се премахне плъгина дето пръска кръв
[*] шопа дава по 20 гранати,и да се направи да дава по 5
[*] да се добави демидж плъгина
[*] да се оправи семи клипа, да може да се разминаваме ,а не да се бутаме
[*] да премахнем надписите от звуците, може да оставим само гуулайк и ултракилл
[*] LAG
Само за демиджа ще отнеме повече време, след него ще борим лага!
Това остава тук за да мога прегледно да го действам
-
- Новак
- Регистриран: 13.02.2024, 18:51
- Мишка: Безжична
- Ник в CS: `Denkataa ;]
Re: Препоръчвам CSDM
Не намалят ли мноооого рязко гранатите от 20на 5.. Поне на половина да бяха...... 10бр