Какво искате да видите и как точно си го представяте, ако имаме възможност (техническа и физическа), ще го направим.

Аз пък предлагам файлове да си остане- демота и снимки никога не са излишни, било то за спорове или показно- ако не се ползва да се махне :}zlatoto написа:И се замислих, че са излишни, но на тяхно място не знам какво да се сложи....
Аз за под Потребителския панел си мислих за нещо подобно като на снимката... Само, че ФАЙЛОВЕ и ЕКСТРИ да ги заместим с нещо нашо...
а ако някой играе с 2 ника ?HeyJIoBuM написа:Идеята за промени е много добра, разнообразие да имаМисля че ще бъдете достатъчно продуктивни в създаването на нов имидж на сайта, за тва няма да давам акъл и аз
Мога само да предложа нещо - по-добре да се направи раздел "Класации" и вътре да има поне 3 - 4 подраздела :
1 - Сегашната (най-добрата) "Статс" да се преименува на "Умения"
2 - "Постоянство" - за най-много време прекаралия в сървъраМиналата година бяхме с Японеца 2мата с по 550 часа
![]()
3 - "Масов убиец" - с най-много фрагове
Ами и с 3 да играе ще е пак както сегаmr.klaas написа:а ако някой играе с 2 ника ?HeyJIoBuM написа:Идеята за промени е много добра, разнообразие да имаМисля че ще бъдете достатъчно продуктивни в създаването на нов имидж на сайта, за тва няма да давам акъл и аз
Мога само да предложа нещо - по-добре да се направи раздел "Класации" и вътре да има поне 3 - 4 подраздела :
1 - Сегашната (най-добрата) "Статс" да се преименува на "Умения"
2 - "Постоянство" - за най-много време прекаралия в сървъраМиналата година бяхме с Японеца 2мата с по 550 часа
![]()
3 - "Масов убиец" - с най-много фрагове