FallAngel написа:Вижте сега, разбирам какво искате ама няма как да имаме 8 сървъра и половината от тях да са с еднакви карти или идентични(ремейк). Трябва да има разнообразие, аз лично не харесвам общо приетите карти който масово се играят, искам нещо различно. Попаднах на 3 карти на който ми останах очите ама нямаше как да ги кача понеже бяха по 50-60МБ и щяхте да оревете орталъка. Повечето са свикнали на масовите карти, има сървъри за тах да ходят там, този сървър няма да е такъв.
+1
Пък и за всичко има време, на БФ2 му трябваше близо година и половина за да започне да се пълни. Сега вече почти всяка вечер е фулл, апрез останалото време има доволно количество хора да цъкат. Така, че не бързайте, ако сменяте карти през една седмица няма как да хванете постоянни играчи. Разбира се това е моето мнение. Другото нещо което доволно пълни сървърите (бих казал 95%) са версиите който Херо пуска в Замунда и Арена. Когато сървъра излезе там ще е пълен и тогава ще има хора на който им харесват точно тези различни карти който иска Фалл, и на които и аз цъкам когато имам време