Некоректен Бан от админ ninja on Steroids!
-
- Новак
- Регистриран: 26.12.2011, 21:04
Некоректен Бан от админ ninja on Steroids!
Здравейте!
...Мой приятел получи бан защото се пошегувахме и той ми написа "ei gei" играехме в "PsychoTraining's Classic Arena" ninja on Steroids го банн-а с идеята, че моя човек псувал и ако сме искали да се шегуваме да го правим в скайп... така добре да приемем, че "гей" между приятели е голямото псуване... но някак си не е коректно да банн-е само моя човек като в същия момент, че дори и преди това негов приятел употребяваше същитете епитети отностно "еди кой си..." дори и след като моя човек изяде бан-а и за него никакви последстивия ?
...Мой приятел получи бан защото се пошегувахме и той ми написа "ei gei" играехме в "PsychoTraining's Classic Arena" ninja on Steroids го банн-а с идеята, че моя човек псувал и ако сме искали да се шегуваме да го правим в скайп... така добре да приемем, че "гей" между приятели е голямото псуване... но някак си не е коректно да банн-е само моя човек като в същия момент, че дори и преди това негов приятел употребяваше същитете епитети отностно "еди кой си..." дори и след като моя човек изяде бан-а и за него никакви последстивия ?
- cS.vampiRe
- CS Admin
- Регистриран: 12.02.2011, 20:39
- Мишка: x7
- Ник в CS: ninja on Steroids
Re: Некоректен Бан от админ ninja on Steroids!
Не сте единствените в тоя сървър, това трябва да го знаете
Играят и деца, всяка обида без значение дали е бъзик или целенасочено накърняване достойнството на дадена личност се третира с предупреждение и след това бан
Отностно приятеля ми, който не е бил баннат, той бе предупреден.. Край на темата
банът е за 1 час, който е на път да изтече, следващия път ще знаете да не се бъзикате по тоя начин, ако ли не ще получавате банове докато не се научите
Лека вечер

P N D
STEROIDS - The Right Choice

-
- Новак
Е защо твоя приятел получава предупреждение а моя получи бан без предупреждение
въпроса въобще не е във банн-а сървъри колкото искаш... а и доста силно ме съмнява, че има на какво да ни научиш с това си поведение
...да относно приятеля ти "който бил ""предупреден"" в демото се вижда много добре колко го предупреждаваш"... доста сме обективни.

...да относно приятеля ти "който бил ""предупреден"" в демото се вижда много добре колко го предупреждаваш"... доста сме обективни.
- cS.vampiRe
- CS Admin
При положение, че напусна 1-2 минути след бана и то напусна с псувня, най - малко можеш да ми даваш акъл как да си върша работата 

P N D

-
- Напредващ
- Регистриран: 26.12.2011, 21:45
- Мишка: mx 510 logitech
- Ник в CS: KAPITAN`PLANETA
до админа които е доста обективен тоя "твоя човек " псува които си иска и получава предопреждение а аз написах един път и получих банн без предопреждение дали е фактор това че много те убивам и че трябва да пораснеш и да спреш да мразиш по добрите от тебе 

- cS.vampiRe
- CS Admin
много ми е интересно как така и от къде стана въпрос, че си бил по - добър.. както и да е това е друга тема. Само уточнявам, че дори не си ме убил в дадения случай и дори да си го направил, не това е била причината за бана ти
Авера ми съм го видял да псува след като те баннах и го предупредих
Ако беше продължил, щеше да е баннат също. 

P N D

-
- Новак
Е не искам да го обръщаме на чат ама си доста нагъл не мислиш ли ? или трябва да качвам и демото за да се види как стоят нещата... излязох с " Де'ейш и пубертетите" доста яко те напсувах признавам си... моля приеми извиненията ми!
Разбирам, че доста ти се е вдигнато самочуствието от титлата ''Админ'' и аз като бях на 13-14 бях доста тежък да... не ме разбираи погрешно най-малкото искам да се заяждам, но доста нагло се държиш при положение, че твоя човек си псуваше в сървъра! а ти тука ми парадираш с това, че си бил предупреждавал а си чатише с него все едно сте на кафе.. ха-ха.
- Айде лека ти вечер и на теб
Разбирам, че доста ти се е вдигнато самочуствието от титлата ''Админ'' и аз като бях на 13-14 бях доста тежък да... не ме разбираи погрешно най-малкото искам да се заяждам, но доста нагло се държиш при положение, че твоя човек си псуваше в сървъра! а ти тука ми парадираш с това, че си бил предупреждавал а си чатише с него все едно сте на кафе.. ха-ха.
- Айде лека ти вечер и на теб

- r3l4x4
- Gaming on Steroids
- Регистриран: 28.10.2010, 20:04
- Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
- Ник в CS: Gaming on Steroids
- Контакти:
Псуването в сърварите е напълно недопустимо
Това дали е приятелски или не.... няма никакво значение.... въобще не трябва да го има
Когато имате нещо с-у някой покажете го - демота.. логове... (празни приказки
) И се радвайте, че има админи, които предупреждават преди да банват
аз не съм от тях

Когато имате нещо с-у някой покажете го - демота.. логове... (празни приказки

I'll **** you till you love me
Аз също банвам без предупреждение
Но ако единия е баннат без предупреждение а другия е оставен да играе,според мен не е правилно 

- moses
- CS Admin
- Регистриран: 13.06.2011, 20:50
- Мишка: Genius
- Ник в CS: moses
Според мен пък зависи от конкретната ситуация. Има обиди за които ги банвам без изобщо да ги предупреждавам , но има и такива за които ги предупреждавам по няколко пъти дори. Според мен всичко зависи от ситуацията. Не мога да виня Нинджата ,в крайна сметка има нарушение на правилата и е последвал бан, другото са подробности, въпрос на желание дали ще го предупредиш или не. Всички знаят правилата, пък и като влезеш то си ги пише. Стават грешки факт е, но да тръгнем да съдим някой за това, че имало за единия предупреждение , а за другия не ... не е правилно за мен.
Поздрави.
Поздрави.
ЧЕРНО ДРОБЧЕ СЪЖАЛЯВАМ , АЗ ТАКА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ... !!!
Аз предлагам щом като Terrifying страда че не е получил бан... според мен един бан ще е лесно постижим и за него 
Относно ninja, /защото не 1-2 пъти съм играл с него/, не знам дали защото съм от по-новите колеги в сървъра и той самия ме следи, но когато аз съм в Д2О примерно той си играе спокойно и един вид очаква останалите колеги независимо дали аз или някой друг от колегите да прави забележки или да банва и киква. Но в повечето случай като знам че е супер безучасгтен, ако има други админи...
Правя си сметката щомн ТОЙ е баннал някой значи НАЙСТИНА има за какво защото нинджа не е от хората да се занимават с дреболий!!!!
П.С.
Аз най-често банвам без да предупреждавам ако се обиждат хора с ГРУБ тон като цяло. Много често ме обиждат и мен, на което реагирам НАЙ-МНОГО с предупреждение, защото съм свикнал да бъда псуван и прочие, това е работата на админа, да яде псувни и обиди, така че... както и да е.
Живи и здрави да са играчите, и колегите и... най-вече пожелавам здраве за 2012 на всички, от лиено опит знам че тя е НАЙ-ВАЖНА. Наздраве

Относно ninja, /защото не 1-2 пъти съм играл с него/, не знам дали защото съм от по-новите колеги в сървъра и той самия ме следи, но когато аз съм в Д2О примерно той си играе спокойно и един вид очаква останалите колеги независимо дали аз или някой друг от колегите да прави забележки или да банва и киква. Но в повечето случай като знам че е супер безучасгтен, ако има други админи...
Правя си сметката щомн ТОЙ е баннал някой значи НАЙСТИНА има за какво защото нинджа не е от хората да се занимават с дреболий!!!!
П.С.
Аз най-често банвам без да предупреждавам ако се обиждат хора с ГРУБ тон като цяло. Много често ме обиждат и мен, на което реагирам НАЙ-МНОГО с предупреждение, защото съм свикнал да бъда псуван и прочие, това е работата на админа, да яде псувни и обиди, така че... както и да е.
Живи и здрави да са играчите, и колегите и... най-вече пожелавам здраве за 2012 на всички, от лиено опит знам че тя е НАЙ-ВАЖНА. Наздраве

The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous
- Style
- Ex-CS Admin
- Регистриран: 17.08.2011, 23:49
- Мишка: X-760H
- Контакти:
Terrifying написа:Здравейте!
1. Защо ти пишеш от негово име?
2. Той си е в правото да го банне

-
- Новак
Адмирации за това, че се подкрепяте админ тийм-а!
До "Style" не е моя работа аз да пиша от негово име, той момчето се изказа вече просто ми направи впчетление как за едни важът правилата по-малко от колкото за други
и да напълно съгласен съм, че си е в правото да го банне не го успорвам това дори напротив... както казах и в по-горен пост не ме разбираите погрешно не съм тук за да се заяждам.
"r3l4x4" ако бяха празни приказки нямаше да си правя труда да се регистрирам и да пиша като цяло... защо не качвам демо чисто и просто е защото няма смисъл банът не е перманентен,
До "aXNJI" аз пък ти предлагам да се научиш да четеш
това, че си нов и си решил да се подмажеш няма да ти помогне да стигнеш далеч.
Edit:
Благодаря за отделеното внимание.
До "Style" не е моя работа аз да пиша от негово име, той момчето се изказа вече просто ми направи впчетление как за едни важът правилата по-малко от колкото за други

"r3l4x4" ако бяха празни приказки нямаше да си правя труда да се регистрирам и да пиша като цяло... защо не качвам демо чисто и просто е защото няма смисъл банът не е перманентен,
До "aXNJI" аз пък ти предлагам да се научиш да четеш

Edit:
Точно за това става дума... за едно "ei gei" (което беше адресирано до приятел под формата на шега) не мисля, че си струваше банн-а, (без предупреждение!) но както и да е минало - заминало!moses написа: Според мен пък зависи от конкретната ситуация. Има обиди за които ги банвам без изобщо да ги предупреждавам , но има и такива за които ги предупреждавам по няколко пъти дори
Благодаря за отделеното внимание.
- Xel
- Колоритнa Шматкa
- Регистриран: 18.08.2010, 18:45
- Мишка: с най-великата мишка играя
- Ник в CS: Хел
- Контакти:
На никой не му пука, че с приятелят ти си споделяте наклонностите по чата. Доста смело употребяваш големи думи като "некоректен", иди първо научи какво означава, че се излагаш. Очаквам до 2 дена този да пусне кандидатура за админ.
- vivaz
- Редовен
- Регистриран: 08.12.2011, 22:09
- Мишка: Genius 5 лева
- Ник в CS: vivaz(has no skill)
Аз пък не знам защо въобще се забранява псуването,с каква цел? Четох някаква глупост от сорта на това,че в сървъра имало деца...Боже,малките шемети знаят повече обидни думи от мен сигурно,простотията е навсякъде и е неизбежна и това не е само тук,а по целия свят.Ние българите сме си такива създания,псуваме,обиждаме,така изпускаме парата.Не,че псувам някой или му накланям оная работа откъм наклонности,ама все пак дайте да си признаем - това е излишно.Говорим за CS все пак,не за училище,не за обществено място.Не сте вие хората,нито ще бъдете някога хората,които ще образоват някого или ще му помогнат да се спре.Единственото,което може да направите с това е да изгоните някого.Разбира се това ви обягва,тъй като сега е фраш с хора,но ден с ден не си прилича,не знаете каква ще е ситуацията утре.И ако трябва това правило да придава на сървърите някакъв по-респектиращ вид - не,не го прави.Говорим за CS,твърде много се задълбочават нещата и то излишно.Какво ще направиш,когато утре те напсува някой на улицата примерно? Можеш ли да скочиш да се биеш с всеки? Ако имаш акъл,ще го пренебрегнеш,ако нямаш - ще му отвърнеш,но правосъдие не може да има в случая.Особено в случая бана е супер излишен - двама приятели влели да поцъкат,единия му казал гей и затова трябва да изяде бан.За мен по-респектиращ и по-обективен би бил бан на някой,който не знае къде се намира,който проваля играта като не залага С4,флашва нарочно и т.н. и т.н.,нещо свързано с СS.
Ваша си работа,вие вече сте си го наумили,но майната му,обичам да си изказвам мнението даже и да знам,че файда няма.
Ваша си работа,вие вече сте си го наумили,но майната му,обичам да си изказвам мнението даже и да знам,че файда няма.
Слабичък съм,всичко е плод на добро стечение на обстоятелствата!