Некоректен Бан от админ ninja on Steroids!

Имате проблем с някой играч, хакер или са ви баннали несправедливо? Пишете тук.
Terrifying
Новак
Регистриран: 26.12.2011, 21:04

Re: Некоректен Бан от админ ninja on Steroids!

Мнение от Terrifying »

Ти ще кажеш дали другите ги интересува или не ? Форума е създаден точно за тази цел да?!
Наклоности сме били споделяли еи колко си забавен и оригинален! А какво очакваш доста слабо ме вълнува! Опитвам се да бъда любезен ма то със селяни не можеш да се разбереш и се научи да четеш преди да пишеш пък после може пак да си по "чатим" кой колко се излагал!

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin
Регистриран: 08.09.2011, 18:47
Мишка: x7 705k
Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI

Мнение от lanselot »

Кентавърчета, бих заел страната на гадовете :Д не мисля, че епитета "гей" е псувня. Това е епитет прилягащ на хора изпитващи чувства към своеобразните същества с пиленца :Д:Д.... Момчето не го е обидило, а просто го е нарекло по присъщия за него начин... !!!!
П“С Обичам всичко прилягащо с цс-а и залягащо с ЖЕНИТЕ !!!!!!!!!
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!

Потребителски аватар
tAkethAt
Ex-CS Admin
Регистриран: 24.08.2011, 06:44
Мишка: CANYON
Ник в CS: slabAK

Мнение от tAkethAt »

Нали беше станало така и с Ахил, но само го предопредихте ? Нито бан сте слагали на 1-ния, нито на другия ? Защо администраторите трябва да имат повече "привилегии" във връзка псувни?
"О, неразумни и юроде! Що се срамуваш да се наречеш българин, и не четеш, и не говориш на своя език?

Потребителски аватар
Xel
Колоритнa Шматкa
Регистриран: 18.08.2010, 18:45
Мишка: с най-великата мишка играя
Ник в CS: Хел
Контакти:

Мнение от Xel »

Целта на тези правила е да запазят играчите от цинизма, който ни заобикаля навсякъде. Ако не можете да го разберете, мисля е най-добре да ходите да си цедите пъпките някъде другаде.
Изображение

Заключена