elf.v1olence classic demo=prove
-
- Новак
- Регистриран: 26.12.2011, 16:58
- Мишка: Razer DiamondBack
- Ник в CS: elf.v1olence
elf.v1olence classic demo=prove
Не е силен този,който никога не пада,а този който падайки се изправя.
- shakeitt
- Ex-CS Admin
- Регистриран: 08.09.2011, 18:38
- Мишка: genius
- Ник в CS: shakeitt
Re: elf.v1olence classic demo=prove
Аз лично имам проблем с демото немога да си го пусна нека другите който имат желание да го гледат и да си споделят мнението!
Never Back Down!
- vivaz
- Редовен
- Регистриран: 08.12.2011, 22:09
- Мишка: Genius 5 лева
- Ник в CS: vivaz(has no skill)
Най-лесно се забелязват такива екстри,когато стреляш с дийгъл.Просто рекойла е такъв,че си личи много.Добър опит,може да мине при някои,за мен е мааалко повече от явен.Мое мнение,разбира се,вие разбирате повече. 

Слабичък съм,всичко е плод на добро стечение на обстоятелствата!

- shakeitt
- Ex-CS Admin
- Регистриран: 08.09.2011, 18:38
- Мишка: genius
- Ник в CS: shakeitt
+1vivaz написа:Най-лесно се забелязват такива екстри,когато стреляш с дийгъл.Просто рекойла е такъв,че си личи много.Добър опит,може да мине при някои,за мен е мааалко повече от явен.Мое мнение,разбира се,вие разбирате повече.
Never Back Down!
-
- Новак
Успя ли да отвориш демото? Шейкит? и пак не си разбрал.... рекойл е едно айм е друго... ама няма значение ще го научиш.Поинтересувай се пише го в форумите така и така трябва да го знаеш.
Преди време пак имаше един отворко и беше баннат за същата причина...
И във форума и в сървърите. Имай търпение... Ще ти видят демото повече хора, ще се реши проблема
И във форума и в сървърите. Имай търпение... Ще ти видят демото повече хора, ще се реши проблема

- moses
- CS Admin
- Регистриран: 13.06.2011, 20:50
- Мишка: Genius
- Ник в CS: moses
За стени и дума не може да става на въпрос. Но това мерниче ХХААа и аз бая съм го гледал много странна работа. Norecoil ли е не знам как му викат , точно по този въпрос не ме бива особено, но все си мисля, че има нещо "барнато". Определено ще ми е интересно какво ще е мнението на останалите колеги, понеже е доста интересен казус
Пък и с това отношение...
И в крайна сметка като погледнах демото мисля да застана зад решението на колегите от DefuseR* и определено мисля да ги подкрепя. Нищо лично, но тук има нещо нередно според мен.

Пък и с това отношение...

ЧЕРНО ДРОБЧЕ СЪЖАЛЯВАМ , АЗ ТАКА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ... !!!
- r3l4x4
- Gaming on Steroids
- Регистриран: 28.10.2010, 20:04
- Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
- Ник в CS: Gaming on Steroids
- Контакти:
В крайна сметка бана е за айм
видяхте демото айм ли е ? Ако е норекойл бана ще е 1 седмица
(от този комп аз не мога да видя демото)

I'll **** you till you love me
- r3l4x4
- Gaming on Steroids
- Регистриран: 28.10.2010, 20:04
- Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
- Ник в CS: Gaming on Steroids
- Контакти:
Така след като вече съм наясно
1-во не си играл с айм (бана за айм ще се махне)
2-ро до колкото разбрах си скриптер (бан 1 седмица)
3-то И защото съм справедлив и Xel е велик още 3 дни за "доброто ти държание"
Общо бан 10 дни ( ако продължиш в същия дух ... ще му начисля ДДС)

1-во не си играл с айм (бана за айм ще се махне)
2-ро до колкото разбрах си скриптер (бан 1 седмица)
3-то И защото съм справедлив и Xel е велик още 3 дни за "доброто ти държание"
Общо бан 10 дни ( ако продължиш в същия дух ... ще му начисля ДДС)
I'll **** you till you love me
-
- Новак
Дали вие сте некви злета или просто се опитвате мен да направите зле... това че вие играете от некви "ЦС 1.6 протокол 47" и там все още има "alias comanda" защо някой от вас не си направи труда да влезе в http://www.steampowered.com
просто да поразгледа там "Valve pack" игрите да се позамисли за какви скриптове става въпрос... ето сега поствам и конфига си за да ви е по "УДОБНО" на разбирачите относно отношението ми мразя хора които ми се правят на разбирачи повече от мен , тук сте събрани от пясък , кол и въже тръгнали сте да ми казвате имало нещо нередно в мен значи този който дава 20 лв за да си купи играта за да я играе в хубави сървъри и да е поне малко по навътре в нещата тези малките там човечета дето уж много разбират а теглят играта си от замунда. или от каде било правят ми се на интересни но сигурно като им влезеш в "cs folder" можеш да се сбъркаш от скриптове и т.н. НООО НЕЕЕЕ как те се пак правят резултати 10/40 или 10/10 те няма как да са съмнителни или хакери те просто са прекалено бавни че чак се връщат ще дам под пример "Xero" той не е съмнителен играе си пича и той е със стийм ДОБРЕ КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАТЕ ОТ МЕН ? ДА ВИ ТЕГЛЯ ПО ЕДНА МАЙНА ЗА ВСЕКИ ПО ОТДЕЛНО ОТ ДОЛО ЛИ КАКВО? ЩЯЛ МИ СЛОЖИ БАН ЗА 7 ДНИ МОЛЯ ТИ СЕ ЩОТО НА НЕКОЙ НЕ МУ ХАРЕСВАЛО КАК СТРЕЛЯМ " О БОЖЕ ГОСПОДИ" ПЛЮС ТОВА РАЗБИРАЧИ ПИСНА МИ ДА ВИ НАРИЧАМ ДАЖЕ ТАКА КОГАТО ГЛЕДАШ ЕДНО ДЕМО ДЕМОТО НИКОГА НЕМОЖЕШ ДА ГО СРАВНИШ С ТОВА КОЕТО ЧОВЕКА КОЙТО ИГРАЕ ВИЖДА ПРЕД СЕБЕ СИ НИТО СТРЕЛБАТА Е ЕДНА И СЪЩА НИТО РЕКОЙЛА Е ЕДИН И СЪЩ НИТО ДВИЖЕНИЕТО ПО МАПА КАТО ПРОСТ ПРИМЕР ВСЕКИ ОТ ВАС ПОЛЗВА РАЗЛИЧНИ ЪПДЕЙТ РЕЙТОВЕ "CL_UPDATERATE OT 30-101 , CL_CMDRATE 30-101" ТАКА ЧЕ.... ПРЕДИ ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ И ДА МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ УМНИЦИ И ТАКА НАТАТАК ПЪРПО СЕДНЕТЕ ПОМИСЛЕТЕ КОЛКО СТЕ ИГРАЛИ КОЛКО СТЕ РАЗБРАЛИ И ДАЛИ ИЗОБЩО ВИ СЕ ОТДАВА... СЯ РАЗБИРАМ ЧОВЕКА КОЙТО ДЪРЖИ СЪРВЪРА ДА ДОЙДЕ И ДА МИ ЛЕПНЕ БАН ЩОТО Е ТАКА НЕ ГО КЕФИЛО ДА ГО БИЯТ НИЩО НЕМОГА МУ КАЖА СЕЩАТЕ ЛИ СЕ МА ВИЕ СТЕ НЕКВИ КАК КАЗАХ ПОДБРАНИ ОТ ПАСЪК КОЛ И ВЪЖЕ.... ИГРАЕТЕ "CS" MAX по 2-3 години и сигурно даже не сте и чували за стийм камоли да си купите един такъв... то дали сте чували за протоколите на цс па за стийм... при вашия протокол 47 - alias e все още активна докъто в протокол 48 - тази команда въобще не съществува.... оставям ви да се гаврите с самата игра и когато някой ден някой от вас поне малко почне му сече пипето или иска интернета знае всичко ДОРИ ДА ТИ ПОКАЖЕ СМОТАНИТЕ ТЪНКОСТИ НА ЕДНА СМОТАНА ИГРА. АЙДЕ ОСТАВЯМ ВИ НА САМОДОВОЛСТВОТО ВИ ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ПРЕЧИ ДА СИ ПРАВИТЕ ВЕЛИКИТЕ РЕЗУЛТАТИ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА ИГРАТА СРЕЩУ СЛАБИ ДЕЧИЦА.
П.С
Силен е този който побеждава другите , ВЕЛИК е този който надвива себе си!
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".
просто да поразгледа там "Valve pack" игрите да се позамисли за какви скриптове става въпрос... ето сега поствам и конфига си за да ви е по "УДОБНО" на разбирачите относно отношението ми мразя хора които ми се правят на разбирачи повече от мен , тук сте събрани от пясък , кол и въже тръгнали сте да ми казвате имало нещо нередно в мен значи този който дава 20 лв за да си купи играта за да я играе в хубави сървъри и да е поне малко по навътре в нещата тези малките там човечета дето уж много разбират а теглят играта си от замунда. или от каде било правят ми се на интересни но сигурно като им влезеш в "cs folder" можеш да се сбъркаш от скриптове и т.н. НООО НЕЕЕЕ как те се пак правят резултати 10/40 или 10/10 те няма как да са съмнителни или хакери те просто са прекалено бавни че чак се връщат ще дам под пример "Xero" той не е съмнителен играе си пича и той е със стийм ДОБРЕ КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКАТЕ ОТ МЕН ? ДА ВИ ТЕГЛЯ ПО ЕДНА МАЙНА ЗА ВСЕКИ ПО ОТДЕЛНО ОТ ДОЛО ЛИ КАКВО? ЩЯЛ МИ СЛОЖИ БАН ЗА 7 ДНИ МОЛЯ ТИ СЕ ЩОТО НА НЕКОЙ НЕ МУ ХАРЕСВАЛО КАК СТРЕЛЯМ " О БОЖЕ ГОСПОДИ" ПЛЮС ТОВА РАЗБИРАЧИ ПИСНА МИ ДА ВИ НАРИЧАМ ДАЖЕ ТАКА КОГАТО ГЛЕДАШ ЕДНО ДЕМО ДЕМОТО НИКОГА НЕМОЖЕШ ДА ГО СРАВНИШ С ТОВА КОЕТО ЧОВЕКА КОЙТО ИГРАЕ ВИЖДА ПРЕД СЕБЕ СИ НИТО СТРЕЛБАТА Е ЕДНА И СЪЩА НИТО РЕКОЙЛА Е ЕДИН И СЪЩ НИТО ДВИЖЕНИЕТО ПО МАПА КАТО ПРОСТ ПРИМЕР ВСЕКИ ОТ ВАС ПОЛЗВА РАЗЛИЧНИ ЪПДЕЙТ РЕЙТОВЕ "CL_UPDATERATE OT 30-101 , CL_CMDRATE 30-101" ТАКА ЧЕ.... ПРЕДИ ДА СЕ ИЗКАЗВАТЕ И ДА МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ УМНИЦИ И ТАКА НАТАТАК ПЪРПО СЕДНЕТЕ ПОМИСЛЕТЕ КОЛКО СТЕ ИГРАЛИ КОЛКО СТЕ РАЗБРАЛИ И ДАЛИ ИЗОБЩО ВИ СЕ ОТДАВА... СЯ РАЗБИРАМ ЧОВЕКА КОЙТО ДЪРЖИ СЪРВЪРА ДА ДОЙДЕ И ДА МИ ЛЕПНЕ БАН ЩОТО Е ТАКА НЕ ГО КЕФИЛО ДА ГО БИЯТ НИЩО НЕМОГА МУ КАЖА СЕЩАТЕ ЛИ СЕ МА ВИЕ СТЕ НЕКВИ КАК КАЗАХ ПОДБРАНИ ОТ ПАСЪК КОЛ И ВЪЖЕ.... ИГРАЕТЕ "CS" MAX по 2-3 години и сигурно даже не сте и чували за стийм камоли да си купите един такъв... то дали сте чували за протоколите на цс па за стийм... при вашия протокол 47 - alias e все още активна докъто в протокол 48 - тази команда въобще не съществува.... оставям ви да се гаврите с самата игра и когато някой ден някой от вас поне малко почне му сече пипето или иска интернета знае всичко ДОРИ ДА ТИ ПОКАЖЕ СМОТАНИТЕ ТЪНКОСТИ НА ЕДНА СМОТАНА ИГРА. АЙДЕ ОСТАВЯМ ВИ НА САМОДОВОЛСТВОТО ВИ ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ПРЕЧИ ДА СИ ПРАВИТЕ ВЕЛИКИТЕ РЕЗУЛТАТИ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА ИГРАТА СРЕЩУ СЛАБИ ДЕЧИЦА.
П.С
Силен е този който побеждава другите , ВЕЛИК е този който надвива себе си!
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".
Код: Избери всички
unbindall
bind "TAB" "+showscores"
bind "ENTER" "+attack"
bind "ESCAPE" "cancelselect"
bind "SPACE" "+jump"
bind "'" "clear"
bind "+" "sizeup"
bind "," "buyammo1"
bind "-" "sizedown"
bind "." "buyammo2"
bind "/" "+movedown"
bind "0" "slot10"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"
bind ";" "+mlook"
bind "=" "sizeup"
bind "[" "invprev"
bind "\" "screenshot"
bind "]" "invnext"
bind "`" "toggleconsole"
bind "a" "+moveleft"
bind "b" "buy"
bind "c" "radio3"
bind "d" "+moveright"
bind "e" "+use"
bind "f" "impulse 100"
bind "g" "drop"
bind "h" "+commandmenu"
bind "i" "showbriefing"
bind "j" "cheer"
bind "k" "+voicerecord"
bind "l" "showbriefing"
bind "m" "chooseteam"
bind "n" "nightvision"
bind "o" "buyequip"
bind "p" "+setlaser"
bind "q" "lastinv"
bind "r" "+reload"
bind "s" "+back"
bind "t" "impulse 201"
bind "u" "messagemode2"
bind "v" "ultimate"
bind "w" "+forward"
bind "x" "radio2"
bind "y" "messagemode"
bind "z" "radio1"
bind "~" "toggleconsole"
bind "UPARROW" "+forward"
bind "DOWNARROW" "+back"
bind "LEFTARROW" "+left"
bind "RIGHTARROW" "+right"
bind "ALT" "+strafe"
bind "CTRL" "+duck"
bind "SHIFT" "+speed"
bind "F1" "autobuy"
bind "F2" "rebuy"
bind "F3" ""
bind "F4" ""
bind "F5" "snapshot"
bind "F6" "c"
bind "F7" ""
bind "F8" ""
bind "F9" ""
bind "F10" ""
bind "F11" ""
bind "F12" ""
bind "INS" ""
bind "DEL" ""
bind "PGDN" "+lookdown"
bind "MWHEELDOWN" "+jump"
bind "MWHEELUP" "+duck"
bind "MOUSE1" "+attack"
bind "MOUSE2" "+attack2"
bind "PAUSE" "csf_cheatkey083 PAUSE"
_cl_autowepswitch "1"
_snd_mixahead "0.1"
ati_npatch "1.0"
ati_subdiv "2.0"
bgmvolume "1.000000"
bottomcolor "6"
brightness "1"
cl_allowdownload "1"
cl_allowupload "1"
cl_backspeed "400"
cl_cmdbackup "2"
cl_cmdrate "30"
cl_corpsestay "600"
cl_crosshair_color "50 250 50"
cl_crosshair_size "small"
cl_crosshair_translucent "1"
cl_dlmax "80"
cl_download_ingame "1"
cl_dynamiccrosshair "1"
cl_forwardspeed "400"
cl_himodels "0"
cl_idealpitchscale "0.8"
cl_lc "1"
cl_logocolor "#Valve_Orange"
cl_logofile "v_1"
cl_lw "1"
cl_minmodels "0"
cl_radartype "0"
cl_righthand "0"
cl_shadows "1"
cl_timeout "300"
cl_updaterate "30"
cl_vsmoothing "0.05"
cl_weather "1"
con_color "255 180 30"
console "1"
crosshair "1.000000"
fastsprites "0"
fps_max "72.0"
fps_modem "0"
gamma "3"
gl_dither "1"
gl_flipmatrix "0"
gl_fog "1"
gl_monolights "0"
gl_overbright "0"
gl_polyoffset "0.1"
hisound "1"
hpk_maxsize "4"
hud_capturemouse "1"
hud_centerid "1"
hud_draw "1"
hud_fastswitch "0"
hud_saytext_internal "1"
hud_takesshots "0"
joystick "0"
lookspring "0"
lookstrafe "0"
m_filter "0"
m_forward "1"
m_pitch "0.022"
m_side "0.8"
m_yaw "0.022"
model "gordon"
MP3FadeTime "2.0"
MP3Volume "0"
mp_decals "300.000000"
name "elf.v1olence"
net_graph "0"
net_graphpos "1"
net_scale "5"
r_bmodelhighfrac "5.0"
r_detailtextures "0"
s_a3d "0.0"
s_automax_distance "30.0"
s_automin_distance "2.0"
s_bloat "2.0"
s_distance "60"
s_doppler "0.0"
s_eax "0.0"
s_leafnum "0"
s_max_distance "1000.0"
s_min_distance "8.0"
s_numpolys "200"
s_polykeep "1000000000"
s_polysize "10000000"
s_refdelay "4"
s_refgain "0.4"
s_rolloff "1.0"
s_verbwet "0.25"
sensitivity "3.000000"
skin ""
spec_autodirector_internal "1"
spec_drawcone_internal "1"
spec_drawnames_internal "1"
spec_drawstatus_internal "1"
spec_mode_internal "4"
spec_pip "0"
suitvolume "0.250000"
sv_aim "0"
sv_voiceenable "1"
team ""
topcolor "30"
viewsize "120.000000"
voice_enable "1"
voice_forcemicrecord "1"
voice_modenable "1"
voice_scale "0.750000"
volume "0.8"
setinfo "_FA" "*********"
setinfo "_FH" "******"
setinfo "_ban" "0"
setinfo "_pw" "*****"
setinfo "_pw-home" "*******"
setinfo "_gm" "*****"
setinfo "_vgui_menus" "*"
setinfo "_ah" "*"
+mlook
+jlook
exec userconfig.cfg
Според мен бана трябва да остане.
Мен играча ме е съмнявал, но не мисля че е хак. Демото не съм го гледал и от последния му пост дори НЯМА да си направя труда да отворя cs заради него.
Държанието му според мен е недопустимо. Защото на никой от хората тук не му се плаща за това което прави и всички сме тук с цел да помагаме, а не да бъдем обиждани от хора без личен живот и от такива за които Valve е някакъв бог, а линкчето там дето го даде да е няква библия.
Да аз нямам Steam, тука следва моя голям въпрос: Е, И?
Аз влизам само в този сървър и в повечето случай влизам заради отговорността която ми е възложена, а не щото нямам кво да правя.
Сега ще те помоля да си смениш тона и както обича да казва асистента който ми преподава по механика на флуидите: Ходи си намери няква мацка и отивай да правиш с**с.
Мен играча ме е съмнявал, но не мисля че е хак. Демото не съм го гледал и от последния му пост дори НЯМА да си направя труда да отворя cs заради него.
Държанието му според мен е недопустимо. Защото на никой от хората тук не му се плаща за това което прави и всички сме тук с цел да помагаме, а не да бъдем обиждани от хора без личен живот и от такива за които Valve е някакъв бог, а линкчето там дето го даде да е няква библия.
Да аз нямам Steam, тука следва моя голям въпрос: Е, И?
Аз влизам само в този сървър и в повечето случай влизам заради отговорността която ми е възложена, а не щото нямам кво да правя.
Сега ще те помоля да си смениш тона и както обича да казва асистента който ми преподава по механика на флуидите: Ходи си намери няква мацка и отивай да правиш с**с.

The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous
-
- Новак
Отговорността да бъдеш краля на кривите патлаци.
Анжи тебе ако питам те всички им трябва секс но така като го споменаваш ко туй секс мъ? там онова с другото дека се прави?
Говориш ми за социален живот ко туй нещо? фейсбук?
Отношението ми било недопустимо тука нямаш правописни грешки , то е в рамките на ненормалното.
Но все пак както казах мен ми отива да съм малко изчанчен и луд.
Но сяяяя... хора слаб коефициент на полезно действие да ми се правят на супер-мени е това не им отива.
Но аз па си те обичам що ме питаш кой да баннеш след като влезеш €€
Анжи тебе ако питам те всички им трябва секс но така като го споменаваш ко туй секс мъ? там онова с другото дека се прави?
Говориш ми за социален живот ко туй нещо? фейсбук?
Отношението ми било недопустимо тука нямаш правописни грешки , то е в рамките на ненормалното.
Но все пак както казах мен ми отива да съм малко изчанчен и луд.
Но сяяяя... хора слаб коефициент на полезно действие да ми се правят на супер-мени е това не им отива.
Но аз па си те обичам що ме питаш кой да баннеш след като влезеш €€
Това че някой те е баннал не значи че се прави на супермен, означава че се е съмнявал в теб, всички ревът че навсякъде в България никой не си вършел работата и 10 човека вършат работата на 1. А тук като някой си свърши работата бива псуван.
Нали точно за това е тая тема, да се види демото ти и да се прецени. Не да имаш поле за изява и да храниш кой както намериш.
Не сме тук за това.
Дадох моето мнение: Бана да остане, просто заради отношението на играча, към останалите хора.
П.С.
Ника се чете Ахил!
Нали точно за това е тая тема, да се види демото ти и да се прецени. Не да имаш поле за изява и да храниш кой както намериш.
Не сме тук за това.
Дадох моето мнение: Бана да остане, просто заради отношението на играча, към останалите хора.
П.С.
Ника се чете Ахил!

The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous
- Fair Play
- CS Admin
- Регистриран: 20.01.2010, 02:15
- Мишка: A4TECH X-766FS
- Ник в CS: Fair Play
Скриптове и хакове могат да се пускат както и на 47 така и на 48 протокол,
АЗ в момента в цфг-то си имам скрипт, който ми прави дабъл дък-а понеже клавиатурата ми забива и не винаги мога да натискам CTRL 2 пъти и то толкова бързо...
В повечето случеи използвам този скрипт само за 5ци (т.е. всяка вечер)
Мисля че по-голямата част от екипа (а не кажа всички...) си разбира от работата и са абсолютно справедливи относно наказанията (бановете) на потребителите
Утре може би ще прегледам демото и ще пусна нов коментар.
П.С. Гледах че сте говорили за двигатели в крещялката
Нека ви кажа че има двигатели с вътрешно горене който са БЕЗ цилиндър.
Ще ви подскажа малко -> Има ги в няколко вида мазди, по-скъпи са, горят повече, не се произвеждат понеже няма начин за смазване при работния процес (т.е. няма картер пълен с масло), бързо се износват, 07мл. обем на горивната камера се равнява на 2л. обем на В образен двигател (т.е. с този малък мотор, който е само 700мл. се произвеждат около 300 коня), Япония в момента разработва тези двигатели и се опитва да ги върне в произвоство, поради голямата им мощност и последен жокер: изобретен е през 1957г.
Таа за кой тип двигател говоря ?
В момента се сещам за още 1 тип двигател където няма цилиндър и бутало (Използван е във вече потъналия Титаник), но съм сигурен че има и още в момента не се сещам, а ме мързи да отворя старите учебници и тетрадки.
АЗ в момента в цфг-то си имам скрипт, който ми прави дабъл дък-а понеже клавиатурата ми забива и не винаги мога да натискам CTRL 2 пъти и то толкова бързо...
В повечето случеи използвам този скрипт само за 5ци (т.е. всяка вечер)

Мисля че по-голямата част от екипа (а не кажа всички...) си разбира от работата и са абсолютно справедливи относно наказанията (бановете) на потребителите

Утре може би ще прегледам демото и ще пусна нов коментар.
П.С. Гледах че сте говорили за двигатели в крещялката

Ще ви подскажа малко -> Има ги в няколко вида мазди, по-скъпи са, горят повече, не се произвеждат понеже няма начин за смазване при работния процес (т.е. няма картер пълен с масло), бързо се износват, 07мл. обем на горивната камера се равнява на 2л. обем на В образен двигател (т.е. с този малък мотор, който е само 700мл. се произвеждат около 300 коня), Япония в момента разработва тези двигатели и се опитва да ги върне в произвоство, поради голямата им мощност и последен жокер: изобретен е през 1957г.
Таа за кой тип двигател говоря ?
В момента се сещам за още 1 тип двигател където няма цилиндър и бутало (Използван е във вече потъналия Титаник), но съм сигурен че има и още в момента не се сещам, а ме мързи да отворя старите учебници и тетрадки.
He is Machine! He is Legend! He is Fair Play!
- 2GOOD
- The Big Boss
- Регистриран: 06.09.2007, 00:31
- Мишка: Logitech G5
Момчето ЕЛФ, рядко се изказвам в теми, по които нямам пряко отношение. Но ти прекаляваш.... това че ти имаш 15-20лв за стеам не означава, че всички могат да си го позволят. Аз и мн. голяма част от екипа имаме стеам, това не ни прави НЕ-ХОРА... да не говоря че играем цс от как си си клатил краката на тротоара. Не мисля, че отношението ти е правилно. Винаги сме се старали да сме честни към играчите, да много е кофти когато те обвинят в "престъпление", което не си извършил - затова има такива теми, за да може всеки да се защити, да си изкаже тезата - не да обижда наред. Имай в предвид - Хора сме - грешим - имаш бан - обсъжда се, но това отношение е недопустимо. Никога до сега не съм го казвал... явно е дошло време./// НЯМАМЕ нужда от такива "ИГРАЧИ".
Поздрави и Весели Празници
П.С.
====
Тук играем за забавление, не за пари, не за слава, просто за фън !!!
П.П.С.
=====
Не съм ти гледал демото, нямам и никакво желание.
Поздрави и Весели Празници
П.С.
====
Тук играем за забавление, не за пари, не за слава, просто за фън !!!
П.П.С.
=====
Не съм ти гледал демото, нямам и никакво желание.