Тихи ви искам,защото и двамата сте невероятно криви!Никой от вас няма да се признае за виновен нито за невинен не ми се слушат пак детските спорчета.
Аз предлагам и 2вама за наказание

+1XeRo написа:Ще предприема сериозно мерки и за 2-ма ви, ако продължавате с това си държание, на всичкото отгоре ланселот недопустимо е админ на псува така по такъв начин.
XeRo написа:Ще предприема сериозно мерки и за 2-ма ви, ако продължавате с това си държание, на всичкото отгоре ланселот недопустимо е админ на псува така по такъв начин.
Да слагаме белите качулки и да го изгорим !!! Долу комуниститеStyle написа:СМЪРТ ЗА ГЪЛЪБА ДОБИ, ДОЛУ ПРАВАТА МУ![]()
![]()
r3l4x4 написа:Видял съм доста високомерно и надуто държание от Ланселот. Но най-много ме дразни нещо подобно:
\L0404073.log"(84,37):L 04/04/2012 - 18:39:16: "DefuseR * LANSELOT[D]OBI<159><STEAM_ID_LAN><>" triggered "amx_chat" (text "zlatoto dali e hubavka ?")
\L0404073.log"(118,37):L 04/04/2012 - 18:39:29: "DefuseR * LANSELOT[D]OBI<159><STEAM_ID_LAN><>" triggered "amx_chat" (text "tq e po pi4aga ot onaq smrad")
\L0404073.log"(138,3):L 04/04/2012 - 18:39:36: "moses<174><STEAM_ID_LAN><>" triggered "amx_chat" (text " taka e")
Някой да има да каже нещо или по някакъв начин да извини държанието на Ланселот?
За SorrowMind -обикновен играч - псува - банвате го и проблема е решен , но "админ" да се прави на интересен и още повече да обижда и други от екипа - АЗ НЯМА ДА ГО ПРИЕМА И ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАНТакива звездички доста са минавали от тук - всичките свършват по един и същи начин. И за Бастарка какъв е проблема - не ти обръща внимание ли? Не се отнася към теб както с разглезен принц ? Най-добре не пишете нищо, защото наистина много се дразня