2GOOD написа:Не решението не е на Клаас, а си е на всички... ясно е че играчът е бил с хак при това AIM, аз искам да знам на каква възраст е Богомил, чисто статистически
2GOOD написа:Аз предлагам да му намалим бана на 1 месец...
НО при условие, че играча след 1 месец сам пише в тази тема, моля изтрийте ми бана. Разбирам, че ти харесва веригата и т.н., но наказанието си е накзание, при положение че за wall даваме седмица, мисля че месец в този случай е достатъчен.
Нека колегите се изкажат
Гоод от преди 9 дена е бана, а що се отнася за времето на бана мисля че е правилно решение
2GOOD написа:Аз предлагам да му намалим бана на 1 месец...
НО при условие, че играча след 1 месец сам пише в тази тема, моля изтрийте ми бана. Разбирам, че ти харесва веригата и т.н., но наказанието си е накзание, при положение че за wall даваме седмица, мисля че месец в този случай е достатъчен.
Нека колегите се изкажат
Безкрайно ти благодаря. Но точно след един месец мисля няма да мога, защото ще е 4 юли, а аз съм на училище до 30 юни и после си отивам на село (уча в Червен бряг където съм си и роден, но съм израстнал на село и тъй нататък ).Май ще местим нета и компа на село за през ваканцията ама да видим успеха казва мама
Аз съм за месец. 2ГУУД е прав, смисъл трябва да има наказание, но да не се трие бана а да се намали времето. При следващо провинение няма даже да го обсъждаме . И нека това му е за урок, играта с хак е води до нищо хубаво.
minute написа:Аз съм за месец. 2ГУУД е прав, смисъл трябва да има наказание, но да не се трие бана а да се намали времето. При следващо провинение няма даже да го обсъждаме . И нека това му е за урок, играта с хак е води до нищо хубаво.
minute написа:Аз съм за месец. 2ГУУД е прав, смисъл трябва да има наказание, но да не се трие бана а да се намали времето. При следващо провинение няма даже да го обсъждаме . И нека това му е за урок, играта с хак е води до нищо хубаво.
Според мен и 2 седмици са достатъчни, ако наистина си вземе поука. Ако не, и пак пусне aim - няма къде да избяга
Според мен и 2 седмици са достатъчни, ако наистина си вземе поука. Ако не, и пак пусне aim - няма къде да избяга
Ох и аз се надявам на възможно най-малко ма какво да се прави колкото ми присъдят няма да пусна спокойно
"Крещялката" е кодовото и жаргонно наименувание на тоя чат, който е на сайта, пишеш там адекватна информация на кирилица и влиза админ до 5-10 минути макс.
Иначе като видя хакери и аз влизам с хака, за да им вдъхна респект !!! Питайте polkovnik@ , беше ме банирал веднъж
bulletstorm написа:"Крещялката" е кодовото и жаргонно наименувание на тоя чат, който е на сайта, пишеш там адекватна информация на кирилица и влиза админ до 5-10 минути макс.
Иначе като видя хакери и аз влизам с хака, за да им вдъхна респект !!! Питайте polkovnik@ , беше ме банирал веднъж