Този играч толкова много играе ( наистина стреля детето, евала за което ) но такива ситуации нереални просто... Само един пример (други примери няма да давам, да не си издавам методиката на анализ над даден играч) за който му исках демо и той отказа да ми даде, Аз съм афк тръгвам си от терорската база към малка(Б) и след като скочих от наща почнах да уолквам стигнах до тъмно и чувам как въпросния играч застанал в долната част на тъмно, стреля с авп-то и убива наще на хикс. Аз си продължавам на уолк и си мисля е сега в гръб ще го взема(нито пистолет с нож съм сменял, нито съм тропвал) слизам от последната стълбичка на долно тъмно съм и какво да гледам при положение, че има 3-4 горе на хикс от нашите стрелят с калашници, той се обърнал към мен и ме убива, след което пак се обръща към хикс и уби още един или 2ма. Веднага след като започна следващия рунд му поисках демо, и отговора беше ела в доом 3 да ми гледаш демото( ако беше с няколко месеца по-рано щях да ида но вече съм в съседния град и ще ми замине 30 мин път и 20 лева бенз, както и да е мисалта ми е че пича (даже пичлето бих го нарекъл) се прави на интересен и не сътрудничи, само при това положение заслужава бан за уол (след като предаде демо да се докаже, че не е и да му го махнат, нали така). Айде не го банах тогава но започнах да си го следя

и извода до който стигнах е "Wall-hack", може и да бъркам, но не вярвам и Есеншъл да бърка, Даниел е пристрастен

играли заедно, мн ясно ако някой хване bvb или prison3r с уол-хак и аз ще твърдя, че не са

но след едно демо то си проличава.