elf.v1olence classic demo=prove

Имате проблем с някой играч, хакер или са ви баннали несправедливо? Пишете тук.
Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin
Регистриран: 08.09.2011, 18:47
Мишка: x7 705k
Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI

Re: elf.v1olence classic demo=prove

Мнение от lanselot »

Погледнато ОБЕКТИВНО на нещата, след като чета абс. вс написано от теб... Арогантността ти наистина прекрачва всякакви граници. Колко пъти те помолиха да се държиш като човек бе, не знам за къв се имаш, но искрено се радвам, че не познавам лично такива типове като теб.. "Компетентен" по вс тема, а всъщност си себезалъгващ се Pro player, който очаква само респект... а този респект никога няма да го получиш, защото просто не си го заслужил. Молим те душо, не ми казвай, че не си хакер, че вс тук са балъци, че си мн. ПО–ГОЛЕМ разбираш ли ... Вече не ми дреме!
Ама `ич не съжалявам за това, че те баннах, защото такива като теб са излишни. Излишни в обществото, във мрежата, в действителността. РЕВИ, не ми дреме, ако сега си джентълмен- хаха извини се!
П.С : Словата, които следва да изречеш след този пост, сигурно ще са отново толкова БЕЗМИСЛЕНИ, колкото предишните... РЕВЕ РЕВЕ РЕВЕ. Алялуя и нека справедливостта възтаржествува :/
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!

elf.v1olence
Новак
Регистриран: 26.12.2011, 16:58
Мишка: Razer DiamondBack
Ник в CS: elf.v1olence

Мнение от elf.v1olence »

Както и да е за мен тоа де ми сложи бана може да захапе тротоара и да си набие един крак в тила.
Относно другите който има стийм знае как се стреля а докъто валве мастерите са много яки.
и конфига им е 50 пъти по дълъг от моя нека бъдат царе на кривите патлаци.
Направо го оставете вечен дека влизат хората от есл да гледат кой сте баннали.
Аз тука да вляза да играя повече , админ по слаб от мен наричайки ме айм банва ме радва се.
Има моите поздрави да бъде жив здрав прав.
Не е силен този,който никога не пада,а този който падайки се изправя.

job
Редовен
Регистриран: 02.03.2011, 11:06
Мишка: Delux xD
Ник в CS: nqma nikakvo znachenie

Мнение от job »

да, наистина странно че му връзва повече от на мен :D но е чист :!: и наистина има право да се нерви :!: след гаврата с c4 :!: :!: :!:

Потребителски аватар
2GOOD
The Big Boss
Регистриран: 06.09.2007, 00:31
Мишка: Logitech G5
Аватарът на 2GOOD
Зареждане…

Мнение от 2GOOD »

@elf Бана ти е променен, ако много настояваш мога да го направя перм.

http://www.psycho-cs.com/bans/ban_list.php?bid=10468

Весели Празници

Заключена