Да видях го и ако по неговата логика аз съм с Хак то този пич ако отиде на някой турнир то му е разказана играта ... за него всеки ще е хак :–). Та в крайна сметка ще ме унбаннете ли или да не се надявам?
Абе ЦС (Valve) Ти ще ми кажеш кое е правилно айй ся . ЦС да не се прекръсти на Стеам ? - Играеш през стеам но играта не се казва Стеам ти си помисли малко ти .
*MiLoS* написа:Абе ЦС (Valve) Ти ще ми кажеш кое е правилно айй ся . ЦС да не се прекръсти на Стеам ? - Играеш през стеам но играта не се казва Стеам ти си помисли малко ти .
Спри да се заяждаш и да спамиш темата. На всички ни е ясно какво има предвид под 'със steam съм'. По ID-то му се вижда дали е кракнат steam или закупен CS през steam.
А бе не ме интересува какво ще стане и какво не това не е тема за обсъждане на Стеам просто искам да разбера ще се махне ли бана или не ,ако няма да пишете по темата не спамете поне ...
Последна промяна от Nicolay на 10.07.2012, 19:14, променено общо 1 път.
Промених бана-ти на изтекъл. След като имаме повече от едно мнение за това дали си хак или не ще видим какво да те правим . До тогава ще помоля да спрете със спама извън темата!