Не знам защо .. Но имам бан вече година, може би съм играл с хак или съм псувал, ако може да ми махнете бана, не мисля че ще се повтори това което съм правил за да заслужа бана си, каквото и да е било то ! Благодаря предварително
Играя отодавна .. При вас съм играл доста време .. Дори се старах да ставам админ, но забравих с кой ник играх .. Не е възможно да съм играл с "Aim hack" други хакове съм използвал но не и "Aim hack", и не във вашите сървъри, обеден съм на 23555554357345734772373274723742131236 %
Казвам се Мартин .. Няма да лъжа, но не съм играл с АЙМ ХАК никога, явно е станал някакъв БЪГ !
Излъгах за името си .. Но не съм играл с хак това вече го казвам за 43534534543 път ! Поне аз де !
rpab_powerofchief написа:Хах нормално, явно не искате по добри от вас да има в сървърите ви за това банвате наред
По-добри?С кое показваш,че си по-добър,с това ,че използваш аим хак или с това че мрънкаш тук да ти махнат бан от пролетта ? след като можеше да влезеш още тогава и да помолиш екипа да се смили над теб!
Не знам извинявам се за нахалството ми просто се нервирах, но съм АЙМ ХАК не съм играл никога през живота си !
Вие решавате дали да ми махнете бана, смисъл да е след 1 седмица, 2 седмици ! Не знам но се извинявам .. просто се нервирах !