FallAngel написа:Коригирай си темата по начина изискван от нас http://www.psycho-cs.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=1417. И се въздържай от изказвания по адрес на админите. Да не ти сложа едни права и да те видя що за админ ще бъдеш.
Не бих вирял тук,тъй като очевидно имаме големи различия във възгледите с колегията ви. Ще го оправя по "шаблона",предишните 7-8 пъти и с такава тема ставаше,както и да е.
P.S : Мариянко,явно си същия
Слабичък съм,всичко е плод на добро стечение на обстоятелствата!
Няма никакъв хак.. имам и демо от предния мап в който още влязох и някой ми каза да гледам Forkasen за него знам , че си играе добре но много пъти някой му копира ника и започнах да го гледам заедно с него гледах и tomi chinchiri просто защото видях, че някакъв рунд е убил 6-7 човека, а ника му ми е непознат и двамата бяха чисти според мен.. мога да кача демото ...точно в конкретната ситуация.. е мега прибързано решение точно за 3 кила ...
Когато съм казал , че ще направя нещо - ЗНАЧИ ЩЕ ГО НАПРАВЯ!!! Не е нужно да ми напомняте през 2 месеца !!!
Just.Z написа:Няма никакъв хак.. имам и демо от предния мап в който още влязох и някой ми каза да гледам Forkasen за него знам , че си играе добре но много пъти някой му копира ника и започнах да го гледам заедно с него гледах и tomi chinchiri просто защото видях, че някакъв рунд е убил 6-7 човека, а ника му ми е непознат и двамата бяха чисти според мен.. мога да кача демото ...точно в конкретната ситуация.. е мега прибързано решение точно за 3 кила ...
Той отнесе бан причина псуване може от там да ти е познат