MOD EDIT: Ето конкретно пояснение за Steam, ако някой не е разгледал форума достатъчно.

Когато играеш със Стийм, има доста голяма разлика, сякаш рекойла ти е намален - в началото се усеща, но после не му обръщаш вниманиеSteam е дигитално разпространителна, мултиплейър и комуникационна платформа разработена от Valve Corporation. Използва се за дистрибуция на игри и свързана медия онлайн, от малки независими разработчици до най-големите софтуерни компании. Steam има също и обществени функции, автоматични обновления на игрите, и възможност за гласов и текстов чат в игра.
napafkan написа:Ако може някой който разбира от Стийм да ми обясни по подробно всички Плюсове и Минуси в използването му. Дали хитва повече , дали лага е по малко, колко се плаща и т.н. И се надявам тази тема да стане както полезна и за мен така и за още някой
Settings > In-Game > Choose a KeyDiKeI написа:Някой знае ли как мога да променя като натисна shift +tab да не ми излиза мунуто на стеам че е много дразнещо и все заради това ме убиват ..
БлагодаряSauSer написа:Settings > In-Game > Choose a KeyDiKeI написа:Някой знае ли как мога да променя като натисна shift +tab да не ми излиза мунуто на стеам че е много дразнещо и все заради това ме убиват ..
Явно не си играл със стийм за да твърдиш това..А това за хитването са митове и легенди