Какво е STEAM?

Уроци свързани с Counter Strike или други игри и програми.
napafkan
Ex-CS Admin
Регистриран: 15.04.2011, 02:24
Мишка: 1.5
Ник в CS: az sam si obiknoven 4ovek sam si

Какво е STEAM?

Мнение от napafkan »

Ако може някой, който разбира от Стийм, да ми обясни по-подробно всички Плюсове и Минуси в използването му. Дали се хитва повече, дали лагът е по-малко, колко се плаща и т.н. И се надявам тази тема да стане както полезна за мен, така и за още някой :)

MOD EDIT: Ето конкретно пояснение за Steam, ако някой не е разгледал форума достатъчно. :)
I never lie, even when I tell the truth :D
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tAkethAt
Ex-CS Admin
Регистриран: 24.08.2011, 06:44
Мишка: CANYON
Ник в CS: slabAK

Re: Какво е STEAM ?

Мнение от tAkethAt »

Steam е дигитално разпространителна, мултиплейър и комуникационна платформа разработена от Valve Corporation. Използва се за дистрибуция на игри и свързана медия онлайн, от малки независими разработчици до най-големите софтуерни компании. Steam има също и обществени функции, автоматични обновления на игрите, и възможност за гласов и текстов чат в игра.
Когато играеш със Стийм, има доста голяма разлика, сякаш рекойла ти е намален - в началото се усеща, но после не му обръщаш внимание :) А това за хитването са митове и легенди :)
"О, неразумни и юроде! Що се срамуваш да се наречеш българин, и не четеш, и не говориш на своя език?

Потребителски аватар
Style
Ex-CS Admin
Регистриран: 17.08.2011, 23:49
Мишка: X-760H
Контакти:

Мнение от Style »

Като за начало пробвай кракнатия steam ;]]

Потребителски аватар
minute
Big Boss
Регистриран: 06.09.2010, 19:05
Мишка: MSI g-series

Мнение от minute »

napafkan написа:Ако може някой който разбира от Стийм да ми обясни по подробно всички Плюсове и Минуси в използването му. Дали хитва повече , дали лага е по малко, колко се плаща и т.н. И се надявам тази тема да стане както полезна и за мен така и за още някой :)

Ами аз какво знам:
Стийма е платформа обединявща множество игри. Мога да го сравня с Андроид маркета. Позволява да обновяваш и контролираш всички закупени от теб игри. Цената е различна в зависимост от това колко и какви игри си си купил. CS - а е една от многото игри който са включени в тази платформа. Идеята му е, че гарантира легалността на играта (ама вече има и кракнат, тъй че това не е съвсем валидно), лесното обновяване на игрите, игрането в определени сървъри (в които може да се играе само с оригинални игри), има си не лош форум които обединява тази група от хор дето играят определената игра, контактуват си през стиим чат и други такива дребни гъзарийки :-). Това дли лага е по - малко или дали хитва повече, твърдо мога да ти кажа, НЕ. Лага и способностите за целене зависят единствено от твоя интернет, твоята способност да играеш дадена игра и от сървъра в които играеш. Надявам се да съм бил полезен.

P.S. Нека по - разбиращите да ме поправят ако някъде съм сгрешил. Аз самия нямам стиим акаунт, но ако реша пак да играя активно CS ще си купя, най вероятно :-). Май излиза към 20-тина лева. Смисъл не е много а съм за подкрепата на разработчиците на игри ако е в такива разумни граници а не като Майкрософт примерно :-).
"Не падай духом, за да не духаш паднал!"
Изображение

DiKeI
Редовен
Регистриран: 13.12.2011, 21:11
Мишка: 3.3
Ник в CS: DiKeI

Мнение от DiKeI »

Някой знае ли как мога да променя като натисна shift +tab да не ми излиза мунуто на стеам че е много дразнещо и все заради това ме убиват ..
Изображение

По-лесно е да се бориш за принципите си, отколкото да живееш според тях!

Потребителски аватар
SauSer
Модератор
Регистриран: 18.03.2011, 21:31
Аватарът на SauSer
Зареждане…

Мнение от SauSer »

DiKeI написа:Някой знае ли как мога да променя като натисна shift +tab да не ми излиза мунуто на стеам че е много дразнещо и все заради това ме убиват ..
Settings > In-Game > Choose a Key
"Because there’s nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shoreline, no matter how many times it’s sent away."

napafkan
Ex-CS Admin
Регистриран: 15.04.2011, 02:24
Мишка: 1.5
Ник в CS: az sam si obiknoven 4ovek sam si

Мнение от napafkan »

Къде мога да намеря кракнатата версия на стийм ?
I never lie, even when I tell the truth :D
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zlatoto
Модератор
Регистриран: 09.03.2010, 22:03

Мнение от zlatoto »

DiKeI
Редовен
Регистриран: 13.12.2011, 21:11
Мишка: 3.3
Ник в CS: DiKeI

Мнение от DiKeI »

SauSer написа:
DiKeI написа:Някой знае ли как мога да променя като натисна shift +tab да не ми излиза мунуто на стеам че е много дразнещо и все заради това ме убиват ..
Settings > In-Game > Choose a Key
Благодаря
Изображение

По-лесно е да се бориш за принципите си, отколкото да живееш според тях!

Потребителски аватар
cS.vampiRe
CS Admin
Регистриран: 12.02.2011, 20:39
Мишка: x7
Ник в CS: ninja on Steroids

Мнение от cS.vampiRe »

:) А това за хитването са митове и легенди :)
Явно не си играл със стийм за да твърдиш това.. :) Играя CS от създаването й (както XeRo.. да не изреждам останалите, понеже има риск да пропусна някой). Играл съм с всякакви протоколи, кракнати стиймове и т.н. Откакто имам стийм смело мога да кажа, че стрелбата и хита са много по - добри от обикновения CS. Тоест "митовете и легендите" се оказаха верни :)
Изображение
P N D
STEROIDS - The Right Choice :banana-ninja: :violence-blades:

Потребителски аватар
minute
Big Boss
Регистриран: 06.09.2010, 19:05
Мишка: MSI g-series

Мнение от minute »

Хъм, не съм играл със стиим, но не виждам техническа възможност да хитва повече ако си със. Според мен това е субективния фактор на "НАДЪХАНИЯ" играч. :-) Играя ЦС от 2001 година и съм цъкал на какви ли не компютри и зали, затова миля, че всичко е до това колко ти е удобно, кой ти пречи наоколо и други подобни фактори, и най - вече от състоянието на машината от която играеш и от мрежата (Било то интернет или ЛАН).

P.S. Обещавам скоро да си купя стиим и да пробвам има ли разлика :-).
"Не падай духом, за да не духаш паднал!"
Изображение

Потребителски аватар
2GOOD
The Big Boss
Регистриран: 06.09.2007, 00:31
Мишка: Logitech G5
Аватарът на 2GOOD
Зареждане…

Мнение от 2GOOD »

На мен лично в началото ми беше доста трудно докато мина от валве, на стеам.. въобще не можех да целя... определено има разлика и не мисля, че е субективна, но според мен трябва протата да се изкажат... херо, нинджа фейр... те са със стеам.

Иначе самата игра е много евтина - 8 Евро и не виждам причина работещ човек да не може да си я позволи. Единственото нужно за закупуването на играта е Дебитна/кредитна карта VISA/Master Card или PayPal account.

По-късно ще направя упътване как се купува CS през Стеам ;)

Потребителски аватар
zlatoto
Модератор
Регистриран: 09.03.2010, 22:03

Мнение от zlatoto »

Е, не може ли с наложен платеж. Аз за едни дребни поръчки от ebay занимавам страничен човек и ми е неудобно да го моля всеки път :(

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Регистриран: 28.10.2010, 20:04
Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
Ник в CS: Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

+1 мнението на PND брата
+1 мнението на zwei giud :lol:
Разликата е голяма.. пробвай и ще видиш 8)
I'll **** you till you love me

Потребителски аватар
2GOOD
The Big Boss
Регистриран: 06.09.2007, 00:31
Мишка: Logitech G5
Аватарът на 2GOOD
Зареждане…

Мнение от 2GOOD »

Злато през наложен платеж, може от есл... но е по-скъпо.. и това ще направим в урока.. само малко да се поосвободя

Отговори