Кандидатура за админ - blind
- lanselot
- Ex-CS Admin
- Регистриран: 08.09.2011, 18:47
- Мишка: x7 705k
- Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI
Re: Кандидатура за админ - blind
Откакто играя в класик странно защо не си ми правил впечталение, да не кажа, че ей сега като влязох за 1ви път те виждам да играеш. Може да съм в грешка разбира се, но шанса да не те засека, при условие, че на ден играя по 3-4 часа и минимален. Съжалявам, НЕ от мен .
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!
- lanselot
- Ex-CS Admin
- Регистриран: 08.09.2011, 18:47
- Мишка: x7 705k
- Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI
Хора, обосновавайте си отговорите, за да не обидим по този начин момчето
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!
Мисля, че не е редовен.Или поне това е моето мнение...
------------------------------------------------------------------------------------
Когато четете това бъдете усмихнати, иначе ще ви навестя и ще ви усмихна на силa...
Когато четете това бъдете усмихнати, иначе ще ви навестя и ще ви усмихна на силa...

Момчета не се притесняваите можете да ме критикувате
. За да ми кажете "НЕ" значи че има още какво да се прави от моя страна за да спечеля вашето доверие лека вечер и приятна игра 

Блинд, много правилно си разбрал 

Всеки вика НЕ аз казвам Да.Винаги когато съм играл и той е бил вътре се е държал приятно и културно.Искам да се обосновавате с вашето Да и НЕ
Ами да за такова нещо сърдене нямаzlatoto написа:Блинд, много правилно си разбрал

благодаряtqnata78 написа:Всеки вика НЕ аз казвам Да.Винаги когато съм играл и той е бил вътре се е държал приятно и културно.Искам да се обосновавате с вашето Да и НЕ

Това, което аз искам от теб, е да влизаш по-редовно, за да има кой да ме разсейва, докато "играя" 

"Because there’s nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shoreline, no matter how many times it’s sent away."
- r3l4x4
- Gaming on Steroids
- Регистриран: 28.10.2010, 20:04
- Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
- Ник в CS: Gaming on Steroids
- Контакти:
Ако го беше написал/а преди няколко дни щях да кажа, че прозвуча малко гейскиSauSer написа:Това, което аз искам от теб, е да влизаш по-редовно, за да има кой да ме разсейва, докато "играя"

Сега по темата.. момчето е точно, но не си достатъчно редовен тук.. трябва малко да те опознаем

I'll **** you till you love me
Много офтопик отива, за което се извинявам.r3l4x4 написа:Ако го беше написал/а преди няколко дни щях да кажа, че прозвуча малко гейскиSauSer написа:Това, което аз искам от теб, е да влизаш по-редовно, за да има кой да ме разсейва, докато "играя"но сега си е наред
![]()
Сега по темата.. момчето е точно, но не си достатъчно редовен тук.. трябва малко да те опознаемСлед 1 месец чакам нова кандидатура от теб
Дори и сега не влагам някакъв смисъл

П.П.: "Кьорав", да знаеш, че не забравям. Това, което спомена за кафето, ще има тежест, като му дойде времето

"Because there’s nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shoreline, no matter how many times it’s sent away."
ХАХАХА няма проблеми казал сам вече че ще те поканя на на кафе като му додие времетоSauSer написа:Много офтопик отива, за което се извинявам.r3l4x4 написа:Ако го беше написал/а преди няколко дни щях да кажа, че прозвуча малко гейскиSauSer написа:Това, което аз искам от теб, е да влизаш по-редовно, за да има кой да ме разсейва, докато "играя"но сега си е наред
![]()
Сега по темата.. момчето е точно, но не си достатъчно редовен тук.. трябва малко да те опознаемСлед 1 месец чакам нова кандидатура от теб
Дори и сега не влагам някакъв смисъл, просто трябва да е малко по-редовен. Останалите изисквания мисля, че ги покрива
П.П.: "Кьорав", да знаеш, че не забравям. Това, което спомена за кафето, ще има тежест, като му дойде времето

И r3l4x4 прав си много много не влизам в сайта на сървъра нз защо