Wallbang

Уроци свързани с Counter Strike или други игри и програми.
Потребителски аватар
fefaka
Ex-CS Admin
Регистриран: 01.11.2011, 13:29

Wallbang

Мнение от fefaka »

Wallbang - стреляне през стената, дава предимство на всеки играч, който го научи.
Във всяко видео е показано къде и как на тези карти да стреляте през стената и с малко повече късмет да убиете Вашия противник.
Приятно гледане.
de_dust2 - http://www.youtube.com/watch?v=qP80WyoTqM0
de_inferno - http://www.youtube.com/watch?v=U4Up-6E9YNI
de_nuke - http://www.youtube.com/watch?v=N3he1lq8tEg

По принцип тия за inferno и nuke са много нагласени... всъщност всичко е нагласено, ама на dust2 повечето наистина са си реалност...

Копирано от http://darksteam.net/

Потребителски аватар
Style
Ex-CS Admin
Регистриран: 17.08.2011, 23:49
Мишка: X-760H
Контакти:

Re: Wallbang

Мнение от Style »

Доста интересен урок :lol: някои позиции дори аз не ги знаех..

Потребителски аватар
tAkethAt
Ex-CS Admin
Регистриран: 24.08.2011, 06:44
Мишка: CANYON
Ник в CS: slabAK

Мнение от tAkethAt »

Доста добър урок! :)
"О, неразумни и юроде! Що се срамуваш да се наречеш българин, и не четеш, и не говориш на своя език?

Потребителски аватар
XeRo
Big Boss Pro Player
Регистриран: 06.09.2007, 00:43
Мишка: Logitech G203 Prodigy
Ник в CS: XeRo
Контакти:
Зареждане…

Мнение от XeRo »

Има и по-добри wallbang-ове, голяма част липсват.
Показвам съм някои на релакса.

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Регистриран: 28.10.2010, 20:04
Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
Ник в CS: Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

Когато имам време от моите демота ... ще направя клип с wb на всеки classic мап и ще допълня темата 8) Темата е доста добра! Браво :!: Но има малко неща за обяснение :) с Aдашчето.. даже може да ви направим урок :lol:
I'll **** you till you love me

Потребителски аватар
fefaka
Ex-CS Admin

Мнение от fefaka »

Еми по принцип гледах в един сайт и други ама са само снимки без клипче...

Bat Stoqn
CS Admin
Регистриран: 07.09.2007, 21:10

Мнение от Bat Stoqn »

:clap: :clap: :clap: Тази тема показва че дори и да ви убият през стената, не означава че дадения играч е с хак :wink:

Потребителски аватар
fefaka
Ex-CS Admin

Мнение от fefaka »

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ето още десетина ама само на снимки не се разбира къде седи другия...ама поне знаете горе долу вие къде да заставате

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Регистриран: 28.10.2010, 20:04
Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
Ник в CS: Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

Качвай всичко, което намериш 8) Темата е изцяло твоя имаш поле за изява :!: Преди всичко за добър wallbang се изисква въображение 8) Много често са ме питали как става... аз казвам какво виждаш - стена.... :lol: Не гледайте само стената а помислете какво има от другата страна... предаставете си го и просто творете :!:
I'll **** you till you love me

Потребителски аватар
Style
Ex-CS Admin
Регистриран: 17.08.2011, 23:49
Мишка: X-760H
Контакти:

Мнение от Style »

r3l4x4 написа:Качвай всичко, което намериш 8) Темата е изцяло твоя имаш поле за изява :!: Преди всичко за добър wallbang се изисква въображение 8) Много често са ме питали как става... аз казвам какво виждаш - стена.... :lol: Не гледайте само стената а помислете какво има от другата страна... предаставете си го и просто творете :!:

Релаксе много си прав, чакаме и материал от теб за wallbang :lol: :clap:

Потребителски аватар
fefaka
Ex-CS Admin

Мнение от fefaka »

Добавям още 2 клипчета май са най добрите за уолбанг...особено първото
http://www.youtube.com/watch?v=KrJs-sYh ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=XH34c6IfOpk

Потребителски аватар
fallangel
Big Boss HardCore
Регистриран: 06.09.2007, 08:12
Мишка: A4Tech Bloody R3
Ник в CS: fallangel
Контакти:

Мнение от fallangel »

На мен лично никак не ми допадат такива калитарски изпълнения. За да няма обедини пояснява думата Калитар, не съм сигурен че съществува но се използва като наречие за голям късмет. Та такива изпълнения в никакъв случай не доказват че дадения играч е много добър. Много често предизвикват спорове, обиждания, клеветене че играча използва хак. Общо взето нищо добро. Естествено това не е забранено, но мисля че не е желателно да се възползвате от подобен бъг в играта. Научете се да играете нормално, не се възползвайте от бъговете, някой от тях са забранени и се наказва за ползването им. Ползването на подобни неща няма да ви направи добър, най много да си докарате лошо име и никой няма да ви взима на сериозно като добър играч. Надявам се поне 1/3 от хората прочели тази тема да ме подкрепят, така ще съм по спокоен и ще знам че има и сериозни играчи.

Потребителски аватар
fefaka
Ex-CS Admin

Мнение от fefaka »

1-во не съм писал никъде че като имаш късмет с тия работи си много добър.
2-ро ако играчите не чакат никой няма да ги убива така а и повечето са нагласени и е почти невъзможно да стане в игра
3-то от коментарите само на тебе не ти харесват тия бъгове
4-то са ше ми кажеш че никога не стреляш през порти или стени ли...?

Потребителски аватар
fallangel
Big Boss HardCore
Регистриран: 06.09.2007, 08:12
Мишка: A4Tech Bloody R3
Ник в CS: fallangel
Контакти:

Мнение от fallangel »

Брее защо се засягаш толкова много, да не би да се притесняваш че като те видя в сървъра ще ти викам калитар и ти ще се засягаш от това. Просто не харесвам идеята хората да се учат да лъжат в сървъра, че и си го сложил в раздела "Уроци". Да беше си направил тема в :Лафеджийница" и да я беше кръстил "Гледайте как се мачка през стените" И да стрелял съм през стените и вратите убивал съм по този начин с една малка разлика, първо съм видял че някой се е скрил там и тогава, а не съм стрелял наслуки с надеждата че някой ще е клекнал там и ще го убия.

Потребителски аватар
tAkethAt
Ex-CS Admin
Регистриран: 24.08.2011, 06:44
Мишка: CANYON
Ник в CS: slabAK

Мнение от tAkethAt »

FallAngel написа:Брее защо се засягаш толкова много, да не би да се притесняваш че като те видя в сървъра ще ти викам калитар и ти ще се засягаш от това. Просто не харесвам идеята хората да се учат да лъжат в сървъра, че и си го сложил в раздела "Уроци". Да беше си направил тема в :Лафеджийница" и да я беше кръстил "Гледайте как се мачка през стените" И да стрелял съм през стените и вратите убивал съм по този начин с една малка разлика, първо съм видял че някой се е скрил там и тогава, а не съм стрелял наслуки с надеждата че някой ще е клекнал там и ще го убия.
Аз не виждам нищо отрицателно в това да се учиш да играеш по такъв начин :) Това са по- скоро трикове, от колкото лъжа :)
"О, неразумни и юроде! Що се срамуваш да се наречеш българин, и не четеш, и не говориш на своя език?

Отговори