Кандидатура PoP0 PsychoTraining's Dust2Only
Кандидатура PoP0 PsychoTraining's Dust2Only
Име : Костадин Иванов
Години : 24
Nickname, с който играете в сървърите ни : PoP0
От колко време играете в psycho-cs.com : Септември 2011г.
За права в кой наш сървър искате да кандидатствате : PsychoTraining's Dust2Only
Админ ли сте в някой друг сървър в момента : Не
Някога били ли сте админ в някой друг сървър : Да
Кога през денонощието играете най-често : след обяд и около 21h
Защо искате да станете админ : За да има нормална игра.За да може играчи да играят повече и да се забавляват.За да няма хакери и блокари,за да могат хората да не се карат и обиждат.
Години : 24
Nickname, с който играете в сървърите ни : PoP0
От колко време играете в psycho-cs.com : Септември 2011г.
За права в кой наш сървър искате да кандидатствате : PsychoTraining's Dust2Only
Админ ли сте в някой друг сървър в момента : Не
Някога били ли сте админ в някой друг сървър : Да
Кога през денонощието играете най-често : след обяд и около 21h
Защо искате да станете админ : За да има нормална игра.За да може играчи да играят повече и да се забавляват.За да няма хакери и блокари,за да могат хората да не се карат и обиждат.
Re: Кандидатура PoP0 PsychoTraining's Dust2Only
Ще ти дам ДА, ако станеш по-редовен във форума и в сървъра(d2 only)
"О, неразумни и юроде! Що се срамуваш да се наречеш българин, и не четеш, и не говориш на своя език?
- minute
- Big Boss
- Регистриран: 06.09.2010, 19:05
- Мишка: MSI g-series
Хора, четете тези правила де !!!
http://www.psycho-cs.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=384
НЕ от мен, нищо лично
. Опитай пак след като отговориш на изискванията и ще ти кажа ДА.
http://www.psycho-cs.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=384
НЕ от мен, нищо лично

"Не падай духом, за да не духаш паднал!"

- r3l4x4
- Gaming on Steroids
- Регистриран: 28.10.2010, 20:04
- Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
- Ник в CS: Gaming on Steroids
- Контакти:
Имаш бан за неприлично държание на 06.03.2012 ? Каква е ситуацията?
I'll **** you till you love me
- XeRo
- Big Boss Pro Player
- Регистриран: 06.09.2007, 00:43
- Мишка: Logitech G203 Prodigy
- Ник в CS: XeRo
- Контакти:
Псувал е и после е казал, че ще се регне във форума и ще му дадат права.r3l4x4 написа:Имаш бан за неприлично държание на 06.03.2012 ? Каква е ситуацията?

НЕ от мен за сега, нека да мине известно време.
r3l4x4 написа:
Псувал е и после е казал, че ще се регне във форума и ще му дадат права.
Какви са тези глупости,аз никога не съм псувал и няма да псувам !!! А относно BANN на 06.03.1012 , някой е играл с никат ми
НО КАКТО И ДА Е НЯМА ДА НАХАЛСТВАМ ..... Играчите в servera знаят как са държа .....

Псувал е и после е казал, че ще се регне във форума и ще му дадат права.
Какви са тези глупости,аз никога не съм псувал и няма да псувам !!! А относно BANN на 06.03.1012 , някой е играл с никат ми

НО КАКТО И ДА Е НЯМА ДА НАХАЛСТВАМ ..... Играчите в servera знаят как са държа .....

Ааааа знам че е забранено да пиша в тия теми ,ама на 6 март наистина един ботак му играеше с ника и се представяше за него...фраговете му бяха 1:3 2:10....е такива и само пишеше ,,оф кво ми става неска'' и сички знаеха че не е истинския PoPO, а пък нали като е получил бан за псуване сравнете баннатото тогава ип и неговото...така ще се види иситината 

Ааааа знам че е забранено да пиша в тия теми ,ама на 6 март наистина един ботак му играеше с ника и се представяше за него...фраговете му бяха 1:3 2:10....е такива и асмо пишеше ,,оф кво ми става неска'' и сички знаеха че не е истинския PoPO, а пък нали като е получил бан за псуване сравнете баннатото тогава ип и неговото...така ше се види иситината 
PoP0:

PoP0:

Снощи или онази вечер точно каза нещо от сорта "като ми дадът права всички такива ще ви изпомахам" не съм 100% сигурен дали е точен цитата /както и на кой го каза/, но това е контекста, даже те помолих при кандидатура да постнеш и лога на това нещо /жалко че ме примързя да го запазя аз/, 3 мнения преди 3 дни регнат, не отговаряш на изискванията.
+ бана за неприлично държание... НЕ

The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous
Снощи или онази вечер точно каза нещо от сорта "като ми дадът права всички такива ще ви изпомахам" не съм 100% сигурен дали е точен цитата /както и на кой го каза/, но това е контекста, даже те помолих при кандидатура да постнеш и лога на това нещо /жалко че ме примързя да го запазя аз/, 3 мнения преди 3 дни регнат, не отговаряш на изискванията.
Поздравления --- Явно трябва да пиша на др. език ...
Явно сте решили да не ми давате права ...Просто ми кажете а не ми постайте тези ..... банн истории и лошо държание ..

Явно сте решили да не ми давате права ...Просто ми кажете а не ми постайте тези ..... банн истории и лошо държание ..
- r3l4x4
- Gaming on Steroids
- Регистриран: 28.10.2010, 20:04
- Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
- Ник в CS: Gaming on Steroids
- Контакти:
Споко... ще проверя всичко и кой краде никове 

I'll **** you till you love me
Абеее.... точно ти си беше. Статса ти беше добър тогава. Или някой нарочно иска да ти прави мръсно и да ти прави положителни статсове.... не го е срам, мръсника гаден
Но все пак нека се провери де

Но все пак нека се провери де

for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous
Смятам, че ще бъдеш добро попълнение към екипа. Доста ще се учудя, ако наистина ти си се държал некоректно и банът е по твоя вина..
Бъди по-редовен във форума, за да нямаш пропуски по изискванията и пробвай с нова кандидатура след известно време.
Бъди по-редовен във форума, за да нямаш пропуски по изискванията и пробвай с нова кандидатура след известно време.

"Because there’s nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shoreline, no matter how many times it’s sent away."
Ок да си говорим реално... Как той ще е добро попълнение?
Влиза често. Да така е.
Преценка.... Еми не казва че всеки 2ри е хак, до тук добре.
Добър е, прави статсове по 70-80 на 10. Е тука вече сме на греда.
Как ще следиш като ти не умираш? Ще минаваш спектър ли? Ем нали като се разчуе че си админ и като те видат спек он/офф-а ще спре хака. Пък и ще ти писне да минаваш спек точно след 2-3 седмици, максимум месец. И тогава или ще има повече оплаквания от теб че си банвал чисти играчи просто щото не си ги гледал достатъчно, или ще ги изпускаш защото не си умирал.
Нямам нищо против теб, сигурно си пич в живота. Но права просто за парлама, не съм сигурен че трябва да се дават.
Влиза често. Да така е.
Преценка.... Еми не казва че всеки 2ри е хак, до тук добре.
Добър е, прави статсове по 70-80 на 10. Е тука вече сме на греда.
Как ще следиш като ти не умираш? Ще минаваш спектър ли? Ем нали като се разчуе че си админ и като те видат спек он/офф-а ще спре хака. Пък и ще ти писне да минаваш спек точно след 2-3 седмици, максимум месец. И тогава или ще има повече оплаквания от теб че си банвал чисти играчи просто щото не си ги гледал достатъчно, или ще ги изпускаш защото не си умирал.
Нямам нищо против теб, сигурно си пич в живота. Но права просто за парлама, не съм сигурен че трябва да се дават.