1 *Администраторите нямат право да псуват и обиждат по каквато и да е причина!*
2 *Забранено е обиждането. Няма „ама той почна…” , „ама бях провокиран…” !*
Тук всеки един потребител, който се почувства засегнат или обиден от администратор може да се оплаче, стига да има доказателства. За валидно доказателство се счита единствено снимка на обидата от играта или молба за изваждане на логове чрез подадени час и дата! Копирането на текст от конзолата и слагането му тук се счита за невалидно доказателство, защото този текст подлежи на множество манипулации. Ако се докаже, че някой администратор е нарушил правилата, то той ще бъде наказан както следва:
Първо провинение – отнемане на администраторските права за една седмица;
Второ провинение - отнемане на администраторските права за две седмици;
Трето провинение – отнемане на администраторските права за един месец;
Ако администратора е изрекъл обидни думи по нечий адрес , то той е виновен независимо по какъв повод го е направил и ще бъде наказан! Наказанието ще бъде приложено, независимо с каква цел е била изречена обидата ! Така лесно някой може да бъде „натопен”, като бъдат снимани думите му извън контекста, но има лесен начин за застраховане – никога да не се водят спорове и да не се изричат неща, некоректни към другите потребители – така ще се избегнат тези наказания!
Първият наказан за псуване чрез премахване на администраторските правата за една седмица беше Японеца. За да не го последва никой, внимавайте какво говорите, не се поддавайте на провокации и не водете спорове!
Моля администраторите да не се плашат да качват снимки на свои прегрешили колеги, защото който е нарушил правилата трябва да си изтърпи наказанието, а не да се сърди на човека, който е докладвал за неговото нарушение

Съвет: Няма да ви заболи сърцето, ако не отговаряте на обидите - аз лично никого не съм банвал за псуване и на никого не съм отговарял, защото знам, че псува и обижда само този, на когото не му достига нещо за да те победи физически (в преките двубои) - този, който не може да те надиграе