OldDirtyBastard написа:Не се притеснявай приятелче, ние с бабето сме зад теб, ние сме ръката на справедливостта, ние махнахме превръзката от очите на Темида - белкем да й отворим очите за някои неща на тая офца заспала, аз съм уискито, а той е бадема... заедно прайм ебати тандема, ние сме двама анонимни алкохолици дръзнали да се опълчат на надменността и безскрупулността в този циничен Свят тегнеща над слабите и дискриминирани играчи спрямо по-силните от тяхМодерният образ на Робин Худ - аз нося лъка, той стрелите и пиенето
![]()
![]()
Без т'ва условие съм ЗА - за Гънгейм.zlatoto написа:Или ще са отворени за всички кандидатурите, или ще са затворени за всички![]()
НЕ
Благодаря , че ме подкрепяш , ще се опитам да не Ви разочаровамOldDirtyBastard написа:Момчето заслужава да опита, нека да не разбиваме една мечта, да не сломяваме една душа, да не пречим на нещо в зародишАко се издъни, ще го заплюем дваж или триж пъти и воаля
![]()
![]()
green имаш добра подкрепа, уредихме ти гръб сега, ще трябва да черпиши си пропуснал едно Т в заглавието
![]()
-- > Минутко то батьо като всяка друга вечер, махаме си главите, до преди два часа едни смехове уахаха бухаха и едни лангардии звучаха, на Ботев стихове рецитирах, маниСъседите подписка даже пуснали да ни гонят от входа, са развиках "АЗ ИМАМ И ДРУГ АПАРТАМЕНТ Е ВАШТА МАМА НЕМОЙТЕ МА УПЛАШИТЕ" - У Ж А С Т
zlatoto написа:Или ще са отворени за всички кандидатурите, или ще са затворени за всички![]()
НЕ
SauSer написа:Доколкото имам наблюдения над поведението ти тук и по време на игра - никакви забележки. Редовен си, няма спор.
Трябва да е справедливо за всички обаче.. отчитам, че Fall специално отключи темата за теб, но все пак НЕ.. поне на този етап.