PsychoTraining's

Иформация за онлайн турнири, Български и Международни
Потребителски аватар
SauSer
Модератор
Мнения: 431
Регистриран: 18.03.2011, 21:31
Местоположение: Русе
Аватарът на SauSer
Зареждане…

PsychoTraining's

Мнение от SauSer »

Здравейте!

С оглед настоящата ситуация, реших да отправя предложение към екипа.
Поради тези така непредвидени и, може да се каже, крайно неприятни обстоятелства, рутината на почти всички се промени. Забелязва се голям прилив на играчи в CS 1.6 отново, което е лесно обяснимо. Та хрумна ми... тъй като е хубаво човек да извлича максимално позитивите от всяка една ситуация, защо да не направим опит за подсилване на веригата именно сега. И по-конкретно - предлагам да организираме класически турнир (да речем 5v5), който със сигурност сега би привлякъл повече играчи от много време насам. По този начин бихме могли да помогнем на мнозина да избягат от скуката, а ние самите като верига, вярвам - можем само да спечелим.
Стига да имате желание, въпросът би бил има ли налични кадри от екипа в момента, които да са на разположение за провеждане на турнир, както и ресурс.

Бъдете здрави,
SauS
"Because there’s nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shoreline, no matter how many times it’s sent away."

Потребителски аватар
AnHiMiLaToR
Kinda Boss
Мнения: 446
Регистриран: 05.06.2008, 21:43
Мишка: Logitech G1
Аватарът на The Prodigy
Зареждане…

Re: PsychoTraining's

Мнение от AnHiMiLaToR »

Добра идея, но мисля, че никой няма да се появи. Да видим.

hAMA
Модератор
Мнения: 147
Регистриран: 30.05.2011, 21:26
Мишка: Светеща
Ник в CS: Много са бате :D
Местоположение: Дубай там където,не се спи !!!

Re: PsychoTraining's

Мнение от hAMA »

Аз съм на същото мнение ,че никои няма да се появи! Понеже ,и в това време посещаемоста на сървърите пак е критично поне при нас.Както в момента всичко е под карантина сървъритв трябва да се пръскат от хора..За справка вижте сървърите на сектора,не е реклама,не могат да смогнат да пускат сървъри! Направете един бууст на всички сървъри поне да се види ,че има някакви сървъри ..

Отговори