Допълнително Инфо:
СМС Unban: Налично
СМС Admin: Налично(ВРЕМЕННО НЕ РАБОТИ)
Бан лист: Налично - AmxBans (Публичен)
AntiCheat: CSF-AC (Само в Сървърите: [Battle-Gaming]Dust2 Only и [Battle-Gaming]FragArena)В тестов период Размяна на банери с размер:88х31
Машина:
CPU: Core i3
RAM: 6GB
Сървъри:
[Battle-Gaming]Dust2 Only
93.155.147.33:27015
Карти: de_dust2
Само като прочета смс админ и смс unban и веднага ми падате с 10 бонус точки респект хАХА и директно ви пренасям в графата "ако всичко друго е празно може и да вляза".
ЧЕРНО ДРОБЧЕ СЪЖАЛЯВАМ , АЗ ТАКА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ... !!!
Да това със СМС-ите ми е до такава степен противно, че няма и накъде, точно заради това, в psycho-cs.com никога не е имало и няма да има такава "екстра", който иска да помага на сървърите доброволно си има начини, а другото си е опит за печелбарство, да не говорим за компетентността на админите в подобен вид вериги
2GOOD написа:Да това със СМС-ите ми е до такава степен противно, че няма и накъде, точно заради това, в psycho-cs.com никога не е имало и няма да има такава "екстра", който иска да помага на сървърите доброволно си има начини, а другото си е опит за печелбарство, да не говорим за компетентността на админите в подобен вид вериги
2GOOD написа:Да това със СМС-ите ми е до такава степен противно, че няма и накъде, точно заради това, в psycho-cs.com никога не е имало и няма да има такава "екстра", който иска да помага на сървърите доброволно си има начини, а другото си е опит за печелбарство, да не говорим за компетентността на админите в подобен вид вериги