Аз съм човека към който е насочена нападката, но все тая, не ми пука.zlatoto написа:Не бързай с нападките към админите още с първия си коментар. Това, че не сте се засичали, не значи нищоAshley написа:Мерси за всички гласували,всеки глас е важен,какво за мен,така и за другитеВсеки с мнението си
Само за един коментар не съм много съгласна,това,че преди Нова Година не съм била вътре,не е вярно
Това доказва ти колко често си бил в сървъра
МЕРСИ НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ "ЗА" И НА ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ "НЕ" И НА ТЕЗИ КОИТО СЕ ВЪЗДЪРЖАТ
ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ !
Ashley написа:Не нападам никой,абсолютно никой,просто защитавам ИстинатаИма разлика.. Просто съм играла,но не са ме засичали
Botstile всеки пък ме засича,всеки ден по много !
Питайте го
Аз 3 пъти видях същото нещо и моето НЕ си остава! Освен това държиш сметка на играчите кой, какво, ама що...aXNJI написа:амииии.... аз честно да ти кажа си промених решението.
Хем кандидатстваш за админ, хем седиш и се заяждаш с колегите.
И честно казано, не си спомням точен час не се сещам, но мисля че беше в петък м/у 2:30 и 3:30 ако не се лъжа, но тогава се писах Guy Fawkes. Имаше 2ма Т живи, единия на врата на Б другия на Х пред базата /на дъст2/. Убиха този на вратата, с awp другия остана да клечи в ъгъла и ти започна "айде бе айде слап го, слей го, кво е тва, другите ги слейвате" или нещо подобно и започна да нападаш колегите, което си беше чисто подстрекателство, след теб започнаха и още 2-3ма да пишат.
Така че вече аз съм 100% НЕ. Дори колегите да те изберът, на мен ми падна в очите и уважение от мен едва ли ще получиш