Кандидатура за админ - Cartman
Re: Кандидатура за админ - Cartman
НЕ .. поне засега
"Because there’s nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shoreline, no matter how many times it’s sent away."
Pablo2GOOD написа:Явно ще трябва да почакате няколко седмици
Абе.. Cartman, в ската с какъв ник се пишеше ти ?!

Пускам нова кандидатура за Админ,защото много се изнервям на wall-четата .Няколко пъти се случва да играя и да няма админ.

НЕ
Не знам дали играеш в Д2О, но аз там те виждам рядко. А когато си там си прекалено зает да отправяш словестните си нападки към мен.
Вярно, направих грешка. Видях че съм сбъркал, извиних се публично. От тогава не си спрял да ме.... храниш ли, ебаваш ли, честно казано не знам какво се опитваш, но не ти се получава. По принцип съм с човек с чувство за хумор и добри шеги дори по мой адрес, ако са смешни не само че нямам нищо против, но и аз също си се хиля. При теб дори не е забавно. По скоро е детинско, не знам може да си по-възрастен от мен и може да не ми върви да ти го казвам ако е така, но на теб пък също не ти прави чест някой по-млад от теб да е този който да ти казва че се държиш по детски.
+ това със стийл говорите докато играете, в което няма лошо. Но ако вие станете админи или дори единия, можете да виждате всички докато единия е умрял, което ви прави потенциални камери. А до колкото съм запознат те не се толерират.
П.П.
Във форума също не взимаш участие.
Не знам дали играеш в Д2О, но аз там те виждам рядко. А когато си там си прекалено зает да отправяш словестните си нападки към мен.
Вярно, направих грешка. Видях че съм сбъркал, извиних се публично. От тогава не си спрял да ме.... храниш ли, ебаваш ли, честно казано не знам какво се опитваш, но не ти се получава. По принцип съм с човек с чувство за хумор и добри шеги дори по мой адрес, ако са смешни не само че нямам нищо против, но и аз също си се хиля. При теб дори не е забавно. По скоро е детинско, не знам може да си по-възрастен от мен и може да не ми върви да ти го казвам ако е така, но на теб пък също не ти прави чест някой по-млад от теб да е този който да ти казва че се държиш по детски.
+ това със стийл говорите докато играете, в което няма лошо. Но ако вие станете админи или дори единия, можете да виждате всички докато единия е умрял, което ви прави потенциални камери. А до колкото съм запознат те не се толерират.
П.П.
Във форума също не взимаш участие.

The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous
от мен има ДА
редовен е,точен ....
ПС:чакам да си редовен и в сайта
редовен е,точен ....
ПС:чакам да си редовен и в сайта

- fallangel
- Big Boss HardCore
- Регистриран: 06.09.2007, 08:12
- Мишка: A4Tech Bloody R3
- Ник в CS: fallangel
- Контакти:
И двата ника съм ги засичал, не знам дали са на един и същ човек. Но малко пъти съм ги засичал и нямам наблюдение. По скоро ще кажа НЕ.
-
- Редовен
- Регистриран: 02.03.2011, 11:06
- Мишка: Delux xD
- Ник в CS: nqma nikakvo znachenie
НЕ засега.. 

- r3l4x4
- Gaming on Steroids
- Регистриран: 28.10.2010, 20:04
- Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
- Ник в CS: Gaming on Steroids
- Контакти:
Засичам те често.... но не си ми направил никакво впечатление... за сега НЕ 

I'll **** you till you love me
- minute
- Big Boss
- Регистриран: 06.09.2010, 19:05
- Мишка: MSI g-series
НЕ, засякох те тия дни в Д2-то , но ми направи по скоро негативно впечатление.
"Не падай духом, за да не духаш паднал!"