Админ r3l4x4

Имате проблем с някой играч, хакер или са ви баннали несправедливо? Пишете тук.
Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Регистриран: 28.10.2010, 20:04
Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
Ник в CS: Gaming on Steroids
Контакти:

Админ r3l4x4

Мнение от r3l4x4 »

(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : po nick bqha
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : slabak
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : ama mi gi mahnaha za 2 sedmici
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : shtoto toq lanselot me obijda ,]
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : mi
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : prosto se zaqjda
(Counter-Terrorist) Are Mishki : opi tqnata:)
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : i az pochnah da se zaqjdam
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : i mu ostaviha pravata
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : na men ne
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : egati ekipa ,]
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : mnogo sa zle
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : s izkliucheniq, razbira se ,]
SEGA SA IZTEKLI ZA TOVA NQMA6 PRAVA
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : ne brat
BE6E NA 2 SEDMICI PROBEN
NZ ZA KAKVO STAVA DUMA
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : nikoi ne sum obijdal
AMA KAZVA6 KOI E ZLE
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : admine
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : zashto na lanselota
MAI NE SHVANA PRAVATA TI GI NQMA ZA6TOTO SA IZTEKLI
NE ZARADI KAVGATA VI
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : ste mu ostavili pravata?
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : do kolkoto pomnq toi mi vikashe nisko iq
(ADMIN) asdsdfs : VYOB6TE NQMA DA MU DAVAME PRAVA
(ADMIN) asdsdfs : BILI SME ZLE ?>
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : nqmah li prava do jivot?
asdsdfs : NE
(ADMIN) Tissy : toi vika che zaradi lanselot sa mu gi mahnali
(ADMIN) asdsdfs : 6TOTO E TYP I ME QDOSVA
(ADMIN) Tissy : haha :)
(ADMIN) asdsdfs : nqma da se zanimagvam s nego
[xREDIRECT]: '6625' has been redirected to PsychoTraining's Gun Game - write /follow to be redirected there too
(ADMIN) asdsdfs : az se zanimavam tuka da mu pi6a li4ni da mi rpa6ta ime i parola
(ADMIN) asdsdfs : toi ni pi6e 4e sme zle
(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : znachi veche moga da puskam kandidatura?
ne ne moje sled pro4etenoto

Пускам темата, защото изневерих на няколко свой принципа:
1- во писах с големите бели букви по екрана, защото се вбесих и не бях много на себе си... почти безсмислено :!:
2-ро обида (в много лека форма..... няма значение дали над настоящ или бивш админ)
3-то унизих го публично !

Наказанието ми ще е 1-2 седмица без права. А на момчето се извинявам, че реагирах малко остро и не му обясних... как стоят нещата ... набрах свткавично :!: А по въпроса дали ще имаш нова кандидатура и права ... колегите да решават :!:

И не ми излизайте с номера, че няма нужда от наказание :!: Правилата са за всички, за мен дори наказанието трябва да е 3-но :!:
I'll **** you till you love me

Потребителски аватар
minute
Big Boss
Регистриран: 06.09.2010, 19:05
Мишка: MSI g-series

Re: Админ r3l4x4

Мнение от minute »

Щом като ще е тройно, 1 седмица без права (защото се извини публично и определено осъзнаваш грешката си)! :D
"Не падай духом, за да не духаш паднал!"
Изображение

Потребителски аватар
2GOOD
The Big Boss
Регистриран: 06.09.2007, 00:31
Мишка: Logitech G5
Аватарът на 2GOOD
Зареждане…

Мнение от 2GOOD »

Бре докато разбера за какво става въпрос.. браво на прото, относно играча... правата му бяха пробни и изтекоха... малко не виждам смисъл да ги връщаме - нали затова са пробните права... на него вече два пъти ги слагаме

Потребителски аватар
CzaR
CS Admin
Регистриран: 05.11.2010, 20:04
Мишка: Hama
Контакти:

Мнение от CzaR »

1 седмица без права минимум :idea:

Bat Stoqn
CS Admin
Регистриран: 07.09.2007, 21:10

Мнение от Bat Stoqn »

Първо на първо :clap: :clap: :clap: Второ на второ,според мен наказанието ти ще е да дойда във вас и да ме храниш 2 седмици :lol:

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin
Регистриран: 08.09.2011, 18:47
Мишка: x7 705k
Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI

Мнение от lanselot »

Не знам дали щото съм къркал ( демек пил ), ама влизам в неква тема и гледам мойто име се везира на неколко места, ама не разбрах що ??? Кое е тва момченце, което така жално изкоментира цялата нереална ситуация, щото тъна в неведение, разбираш ли ?
Последна промяна от lanselot на 18.02.2012, 04:21, променено общо 1 път.
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin

Мнение от lanselot »

Оппа, са разбрах кой си :) Ниското IQ, не е обида, а вродена нискоквалитетна малоинтелигентност, така че няма за какво да се обиждаш. Относно това кой кого, пиленце аз не обиждам :) нЕкак си не ми е на нивото, така че прави разлика м/у обида и рязък тон. Относно това дали се заяждам, ами НееЕ, просто си отстоявам мнението както мога с цел да не засегна никого :)
ДОРИ И ПОСЛЕПИС НЕ БИХ ГО НАРЕКЪЛ : "(PLAYER) 30 SECONDS TO MARS : ste mu ostavili pravata?:"
Душо, старая се да помагам с колкото мога повече, сървъра да просперира. Споделил съм го на стотина приятелчета и никога не съм си позволил да правя четки каквито ти правиш, понеже колкото и кофти да звучи, това прави лошо впечатление. Грозното в ситуацията е, че си ревл*о и занимаваш администраторите с простотии. Казах ти, вместо да ревеш, пиши ми на лично. Подмазвачи мразим. Forza Milan, Viva la revolution, болница !

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin

Мнение от lanselot »

И последно! След случилото се, въпросния индивид направи тема, което ми се стори крайно излишно и аз му написах следното съобщениице, в което имайте предвид, че бях крайно мек :)

Какъв ти е пола бе душицо ?

Изпратено на: 16 Фев 2012, 20:47
От: lanselot
До: tAkethAt
Ако имаш нещо да ми казваш, прави го лично не пускай теми. Разбрах те от 1вия път какво искаш да кажеш, просто се изказа по безумен начин. Правиш ми се на умен, а кирливите ти ризи излизат на показ вс път като се опитваш. Мазници ги има мн. знам те от кои си и не ми дреме да ти кажа честно. Ако мислиш да навлизаш в някакви полемики с мен, не го прави, щото само ще се изложиш, както го направи по 50 начина за 2 дни хх

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мразя да има скрито покрито, така че си направете сами изводите. Отг. не получих, но явно пича се е възползвал в чата У ЦС–А.
Обичам да навлизам в "блатото" на проблемите вс. път, така че сега ще изкоментирам въпросния "кандидат-админ".
Ако ти наистина си на 21 години и изразяваш мнението си по този плосък начин, туй мили мой не ти прави чест. Съжалявам, но обичам комуникацията с хора, които се държат адекватно и общуват нормално, а не мисля че си от тЕх.
П.С : Омразата върлува в душите на обречените, така че сам направи своите изводи ;/

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

Lanselot ако си мислиш, че и твоят начин е правилен ..... много грешиш :? Но това ще го обсъдим някой друг път... може би в друга тема или на лично 8) И използвай бутона едит :!: Все още съм модератор в сайта 8) В момента унижаваш takethat и според теб... още колко ще толерираме това държание ?8)

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin

Мнение от lanselot »

Би ли ми обяснил как да реагирам, след като виждам пича как реве за некви дреболии? На все отгоре се опитва и да обвинява екипа за нещо в което нямат вина.
Това за бутона едит не го разбрах.

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

Re: Кандидатура за администратор

от lanselot » 18 Фев 2012, 09:59
Изразих си достатъчно подробно мнението за теб, сега няма да се обяснявам толкоз. НЕ

Както и това 8) Ти му даваш НЕ....поради лични причини 8)а не защото няма нужните качества.....да бъде админ :!: А за бутона едит... питай takethat- да обясни 8)

Потребителски аватар
Style
Ex-CS Admin
Регистриран: 17.08.2011, 23:49
Мишка: X-760H
Контакти:

Мнение от Style »

Остави го без права 1 месец да се научи :lol: :lol:

Потребителски аватар
aXNJI
CS Admin, Jr.
Регистриран: 25.08.2011, 12:11
Ник в CS: aXNJI

Мнение от aXNJI »

Според мен, ланселот изобщо не трябва да дава глас в кандидатурата на тейкдат, пристрастен е в момента.

Пък и ланселот, как очакваш някой да ти реагира на нападките и на заяждането. Ок човека остана без права поради една или друга причина, след конфронтацията ти с теб е нормално да мисли че е заради това /та дори и аз си го мислех/.
И като гледам държанието ти тук... ок айде пил си. Няма лошо, всички пием. Но не си показвай главоблъсканиците точно тогава, не излизаш в добра светлина.

Относно тейкдат, има нападки към екипа така че според мен заслужава наказание, но според мен не трябва да е перманентно или както стайл каза 1 месец.
Играча е бил афектиран, бъркал е причината поради която е останал без права и в случая точно заради това е реагирал така, нормално е, ако аз се скарам с някой и накрая само аз съм наказан и аз ще бъда ядосан, защото не е справедливо да се наказва едната страна от спора, ако ще се наказват за това че се джавкат трябва и 2те страни да са с наказание. Така че в случая го разбирам.

Според мен 1 седмица без права му е достатъчна, времето ще му стигне да си седне на гъза и да се замисли къде бърка ;)
ИзображениеИзображение
The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin

Мнение от lanselot »

Всеки си има някви доводи, за мен това не е адекватно поведение за 22 годишен младеж. Понеже си по-нагоре в йерархията ми смени вота на ДА, ако искаш... Кви качества има, че не се сещам, освен това че има 312321 коментара, голем е.

Потребителски аватар
aXNJI
CS Admin, Jr.
Регистриран: 25.08.2011, 12:11
Ник в CS: aXNJI

Мнение от aXNJI »

амиии.... преценката му е добра, /като изключим епизода с вашите разпри/ не се заяжда с играчите, държи поведение, следи. Какво повече трябва... куцо, кьораво и сакато пускат кандидатури и все пак получават положителни отзиви, не казвам че всички са одобрени, но все пак... Не мога да си кривя душата и да кажа че тейк няма качествата.
ИзображениеИзображение
The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous

Отговори