Админ r3l4x4

Имате проблем с някой играч, хакер или са ви баннали несправедливо? Пишете тук.
Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Регистриран: 28.10.2010, 20:04
Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
Ник в CS: Gaming on Steroids
Контакти:

Re: Админ r3l4x4

Мнение от r3l4x4 »

lanselot написа:Всеки си има някви доводи, за мен това не е адекватно поведение за 22 годишен младеж. Понеже си по-нагоре в йерархията ми смени вота на ДА, ако искаш... Кви качества има, че не се сещам, освен това че има 312321 коментара, голем е.
.

Ха... отправяш капка ирония... към най-неподходящия човек 8)

1-во не си ТИ този, който ще определя как да се държат хората ( всеки има правото на личен избор в живота- какъв да е... ние само сме контролен орган - тук)
2-ро защо да си правя труда да променям вота 8) ти само го променяш - срещу себе си 8)
3-то за мен винаги са били много по-важни няколко прости човешки качества... отколкото това да има 10 години (грешен опит на администратор) 8) а от теб всеки ден виждам само мрънкане.... това не ми харесва ... онова също... takethat ми взе биберона :naughty: ... и ти си "голем" ама в мрънкането
4-то такива администраторчета като теб... сървара ни е виждал много :? сега няма нито един останал :? те притежават само едно качество .... функция - самоунищожение и деградация 8)
5-то Ако продължиш рискуваш наистина много да се изложиш 8)Аз на теб ти го казах и преди, че каквото и да ти говоря ти нищо не схващаш... наивен и предубеден :doh:
I'll **** you till you love me

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin
Регистриран: 08.09.2011, 18:47
Мишка: x7 705k
Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI

Мнение от lanselot »

Щом всеки има право да говори и да мисли квото си иска, какъв ти е проблема, че мрънкам? Предубеденият не мисля, че съм аз. Също така, не бих казал, че използвам ирония, а сърказъм :). Верно че си про хх, ама това не те прави нещо повече от мен. Разбирам, че явно трЕа да се мазня насам натам, за да правя добро впечатление, да ама не. Няма как да стане, аз съм си такъв и туй то.
Между другото, не ми харесва начина по който ми казваш "администраторче". Не разбирам? Явно по този начин показваш колко си величествен.
И аз не рискувам, а си казвам мнението, не виждам защо толкоз ти е трън в очите. Как вс. път като някой се чуди кво да ми каже, почва да заплашва.
Спирам да говоря, щото явно не ви е удобно. Цунки
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

lanselot написа:Щом всеки има право да говори и да мисли квото си иска, какъв ти е проблема, че мрънкам? Предубеденият не мисля, че съм аз. Също така, не бих казал, че използвам ирония, а сърказъм :). Верно че си про хх, ама това не те прави нещо повече от мен. Разбирам, че явно трЕа да се мазня насам натам, за да правя добро впечатление, да ама не. Няма как да стане, аз съм си такъв и туй то.
Между другото, не ми харесва начина по който ми казваш "администраторче". Не разбирам? Явно по този начин показваш колко си величествен.
И аз не рискувам, а си казвам мнението, не виждам защо толкоз ти е трън в очите. Как вс. път като някой се чуди кво да ми каже, почва да заплашва.
Спирам да говоря, щото явно не ви е удобно. Цунки
Аз хубаво казах, че ти не схващаш и дума от това... което казвам 8)

Потребителски аватар
fallangel
Big Boss HardCore
Регистриран: 06.09.2007, 08:12
Мишка: A4Tech Bloody R3
Ник в CS: fallangel
Контакти:

Мнение от fallangel »

Глупости, ще дойда и ще ти плесна един шамар за наказание става ли? Или 3 седмици без мусака! Имаш право на избор.

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

FallAngel написа:Глупости, ще дойда и ще ти плесна един шамар за наказание става ли? Или 3 седмици без мусака! Имаш право на избор.
3 седмици без мусака ..... ти си прекалено строг :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: не бих оцелял :? :? :?

Отговори