Oбщи приказки

Диети, тренировки, добавки, медикаменти и др.
Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Регистриран: 28.10.2010, 20:04
Мишка: nqkakva ot 1 lev, no pi6e PRO na neq
Ник в CS: Gaming on Steroids
Контакти:

Re: Продавам хранителни добавки

Мнение от r3l4x4 »

за aXNJI

Така в период на покачване на мускулна маса храненето на 2-3 часа е абсолютно излишно 8) Хранене на всеки 4 часа е идеалния вариант,,, истината е, че дори най-бързо усвояващата се "качествена храна" се усвоява за не по-малко от 3-4 часа 8) Отнася се и за месото.... средно в стомаха на човек има почти винаги 500 грама неусвоено месо 8) за това нещата трябва да са добре изчислени. Високите нива на протеин... изискват голямо количество вода, за да се обработват! Нанасят се вреди на бъбреците, черния дроб... както и малко чревни заболявания и е доста благоприятна среда за развитие на бактерии 8) Най-простите симптоми за пренасищане с белтъчини е голямо количество газове и болки в бъбреците 8) Естествено има няколко тънкости за бууст на белтъчния синтез до някаква степен 8)

Препоръчвам ти тази програма
ден 1 - Гръб
ден 2 - Гърди и корем
ден 3 - Почивка
ден 4 -Крака
ден 5 -Рамене и трапец
ден 6 - Почивка
ден 7 -Ръце
ден 8 - Почивка
ден 1
....
....

Относно кофичките... най-добрия вариант е с лактите в страни и ако имаш възможност да е на по-широка успоредка и няма начин да не работи и за трицепса... въпроса е да го концентрираш максимално много в гърдите! Увеличаването на работната тежест и собственото ти тегло.. ще доведе до растеж на цялото тяло! Тренирай и краката максимално тежко 8)
I'll **** you till you love me

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

за Shooter

Да добро е... защото същевременно правиш и добър стречинг. Също е добре и да тренираш със свободни тежести на лежанката ( с увеличаването на хода идват доста плюсове). Може да опиташ и с флайс 8)

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

за napafkan

Информацията ми е достатъчна :!: Започвам да пиша :lol:

Започвам с тренировъчната програма
1- гърди + бицепс + задна част на бедрото ( ден хранене 3) индекса на активност е около 1.5
2 рамене и корем (ден хранене 2) индекса на активност е около 1.4
3-почивка (ден хранене 1) индекса на активност е около 1.2-3
4- гръб + трапец + трицепс (ден хранене 3) индекс на активност 1.5
5- бицепс и корем + предна част на бедрата (ден хранене 2) индекс на активност 1.4
6- почивка (ден хранене 1) 1.2-3
7- спринтове ( ден хранене 2) 1.4
повтаряш всичко

Така вече може да отидем на храненето

Базовия ти метаболизъм е с индекс 2058
за всеки от дните ще го умножим
ден 3 = 3292 калории (- 5 %) = 3127 кал.
ще фиксираме белтъчините на 2 гр на кг, което е 172 гр=688 кал. Имаме остатък 2439 кал. ще фиксираме въглехидратите на 6 гр на кг= 512 гр= 2048 кал. Остатък за мазнини - около 400 кал = 44 гр мазнини
ден 2 = 2881 калории (- 15 %) = 2448 кал.
ще фиксираме белтъчините на 2.5 гр,което е 215 гр=860 кал. Имаме остатък 1588 кал. Ще фиксираме въглехидратите на 3 гр н кг = 258гр = 1032 кал. Остатък за мазнини 556кал = 61гр мазнини 8)
ден 1 = 2469 калории (- 10 %) = 2222 кал
ще фиксираме белтъчините на 3 гр, което е 258 гр= 1032 кал. Имаме остатък 1437 кал. Ще фиксираме въглехидратите на 1.2 гр на кг =103= 412 кал. Остатък за мазнини =1025кал= 114 гр мазнини

Ако след написаното още се интересуваш.. ще ти напиша примерен хранителен режим 8)

Shooter
Напредващ
Регистриран: 27.01.2012, 22:31
Мишка: a4tech
Ник в CS: Shooter

Мнение от Shooter »

Благодаря на всички .. научих нови неща Евала за темата Евала за всички писали вътре .. ако имам въпроси ще задавам ако не е проблем .. :Д

Потребителски аватар
aXNJI
CS Admin, Jr.
Регистриран: 25.08.2011, 12:11
Ник в CS: aXNJI

Мнение от aXNJI »

Кракатаа.... няма начин да ги тренирам толкова, не мога да правя клекове в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, защото не мога да клякам напълно, правя пръсец на уред но с по-леки килограми и четириглавия /кардио по 30 мин тичане на крос тренажор/. А иначе сега съм заебал краката защото от затоплянето едвам си движа коляното, но хирурга ми каза че всеки с дупчени кости усеща тая болка, при някой минава след 7-8 години при други не минава, аз се надявам да съм от първите :)

Благодаря много.
ИзображениеИзображение
The only verdict is vengeance A vendetta held as a votive not in vain
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

aXNJI написа:Кракатаа.... няма начин да ги тренирам толкова, не мога да правя клекове в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, защото не мога да клякам напълно, правя пръсец на уред но с по-леки килограми и четириглавия /кардио по 30 мин тичане на крос тренажор/. А иначе сега съм заебал краката защото от затоплянето едвам си движа коляното, но хирурга ми каза че всеки с дупчени кости усеща тая болка, при някой минава след 7-8 години при други не минава, аз се надявам да съм от първите :)

Благодаря много.
От това, което чувам, проблема е в коляното... ако е така, какъв точно е проблема? Това е най-слабата точка в целия организъм... истината е, че никога няма да се възстанови на 100 %, но с подходяща рехабилитация можеш да се възстановиш доста по-бързо и да достигнеш възможно най-добрия ход на движение. След подобни травми и след обездвижването на крайника са нужни около 6-10 месеца, за да се възстанови напълно ( през тези месеци всичко зависи от твоята упоритост- до колко ще си възстановен).

napafkan
Ex-CS Admin
Регистриран: 15.04.2011, 02:24
Мишка: 1.5
Ник в CS: az sam si obiknoven 4ovek sam si

Мнение от napafkan »

Интересувам се от хранителния режим. Ако искаш го напиши тука може да е полезен и за още някой :)
I never lie, even when I tell the truth :D
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
aXNJI
CS Admin, Jr.

Мнение от aXNJI »

Aмииии... травмата е скъсана предна кръстна връзка + частично увреден минискус, по време на баскетбол. Претърпях операция във ВМА и ми сложиха изкуствена връзка /която не е точно изкуствена де, просто взеха сухожилие от друга част на крака и го завинтиха на място, най-веселото беше че ми дадоха да гледам цялата артроскопия :lol: / и тъй като нашето здравеопазване е изключително бързо, травмата стана на 7 октомври, оперираха ме на 31 януари... кажи речи месец и половина тотално обездвижен, отделно още 2 месеца с шина, общо над половин 7-8 месеца с бастун и патерици, така че мисля че ти става ясно... около 60% мускулна атрофия на четириглавия мускул, крака по едно време ми беше само за украса, единствено с упоритост, инат и болка успях да го вкарам отново в движение и слава богу вече го върнах малко във форма, все още си личи разликата м/у 2та крака, но то ще е така дълго време, поне вече мога да ходя нормално и да тичам /крос и то на къси разстояния щото съм пушач :lol: /.
ИзображениеИзображение
for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

След една година няма да забелязваш никаква разлика м-у двата крака. Щом се движиш нормално и дори тичаш- всичко си е ок, но без тежки натоварвания на краката в близката година 8)

Напафкан - режима ще го напиша вечерта, защото имам страшно много работа 8)

Потребителски аватар
aXNJI
CS Admin, Jr.

Мнение от aXNJI »

Тя едната година мина, операцията ми беше 2011. Но сега само заради промяната във времето не мога да тренирам :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin
Регистриран: 08.09.2011, 18:47
Мишка: x7 705k
Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI

Мнение от lanselot »

20 годишен пич съм, 1.82 висок 84 кила. Ходих редовно на фитнес от 11 клас до края на 12, докато общо взето не станах студент. От там почна едно пийние, едно ядиние и си стоя на същите кила, но изобщо не изглеждам по същия начин. Ръката ми стана по-мъничка, качих в корема, сега имам миниатюрно шкембенце, очакващо се да прерастне като пуйка, а преди си имах 2 реда плочки ... Та мисълта ми е, какво трябва да направя за да стопа мазнините и да кача мускулна маса. (Приемам идеята да взимам добавки)
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

за napafkan

Първо извинявам се за закъснението... напоследък нямам много свободно време.

ден 3
7:00 - 30 мин кардио
7:30 - 1 цяло яйце, 5 белтъка, 300 грама макарони
11:30 - 150 грама месо(по избор) 200 грама ориз(мерен в сурово състояние) + салата, но без никакви мазнини
14:30 - 150 грама месо(по избор) 200 грама ориз(мерен в сурово състояние) + салата, но без никакви мазнини
17:30 - 150 грама месо(по избор) 200 грама ориз(мерен в сурово състояние) + салата, но без никакви мазнини
18:30 - тренировка (в най-въглехидратния ден трябва да е най-тежката и продължителна тренировка)
19:45 - 1 цяло яйце, 5 белтъка и 50-60 грама стафиди
20:30 - 100 грама месо и 100 грама ориз
23:00 - 30 грама бадеми или лешници ( за допълване на дневните калории... освен това е добре да концентрирате мазнините в едно хранене)

ден 2
7:00 - 30 мин кардио
7:30 - 2 цели яйца, 5 белтъка и 100 грама овесени ядки
11:30 - 180 грама месо + 100 грама ориз ( измерен в сурово състояние)
14:30 - 180 грама месо + 100 грама ориз ( измерен в сурово състояние)
17:30 - 180 грама месо + 50-60 грама ориз салата с малко зехтин
18:30 - тренировка ( предимно по-малките групи)
19:45 - 1 цяло яйце, 5 белтъка и 1 банан
20:30 - 180 грама месо и салата с зехтин

ден 1

7:30 - 3 цели яйца, 4 белтъка 70-80 грама овесени ядки ( в този ден не използвай мляко!)
11:30 - 180 грама месо + салата със зехтин
14:30 - 180 грама месо + салата със зехтин
17:30 - 180 грама месо + салата със зехтин
18:30 - тренировка - кардио, корем (в този ден топенето на мазнини не зависи толкова много от кардиото)
19:45 - 1 цяло яйце, 5 белтъка и 50-60 грама кайсии
20:30 - 180 грама месо + салата със зехтин
23:00 - 30-40 грама бадеми

Ако имаш въпроси - питай. Това е само примерно.. има много начини да се разнообразява - правилни и неправилни 8)

Потребителски аватар
r3l4x4
Gaming on Steroids
Контакти:

Мнение от r3l4x4 »

lanselot написа:20 годишен пич съм, 1.82 висок 84 кила. Ходих редовно на фитнес от 11 клас до края на 12, докато общо взето не станах студент. От там почна едно пийние, едно ядиние и си стоя на същите кила, но изобщо не изглеждам по същия начин. Ръката ми стана по-мъничка, качих в корема, сега имам миниатюрно шкембенце, очакващо се да прерастне като пуйка, а преди си имах 2 реда плочки ... Та мисълта ми е, какво трябва да направя за да стопа мазнините и да кача мускулна маса. (Приемам идеята да взимам добавки)
1-во трябва ти добра диета
2-ро кардио тренировка
3-то почивка и много воля

В скайпа ми писа за какво става дума, но ти казах, че предпочитам информацията да е публична, за да помогна на още много други хора... ако не с друго поне със знания 8)

Ще започна с едно много интересно нещо -
[19:36:28] ****: Да ти кажа честно, дай някаква идея
[19:36:32] ****: която да го включва
[19:36:36] ****: поне 1 път седмично
[19:36:55] ****: понеже, наистина няма как, понеже съм в умрелия студентски град

..............става дума за алкохол

Доста мастни депа произлизат от консумацията на алкохол... и се разграждат многократно по-трудно от нормалните! Намаля нивата на тестостерон ... стимулира конверсията в естроген ( като цяло прави обрат във всички сексуални хормони) За това сам решаваш, какво да правиш с тялото си. В количества до 50-60 мл алкохол седмично се отпуска нервната и мускулната система, което дори води до положителен ефект.

Хранителен режим.. препоръявам ти 6 седмици НВД... последвани с 6 седмици въглехидратна ротация 8)

За да забързаме процеса на изгаряне на мазнини препоръчвам през ден по 40 мин кардио сутрин на гладно. Велоаргуметър, интервално скачане на въже или интервално тичане... не препоръчвам кросове по време на нвд

Добавки, които може да са от полза ...
1 . Термогенни фет бърнари- Те са по ефективни от липотропните , но натоварват организма многократно повече... увеличават температурата на тялото и създават една благоприятна среда за изгаряне на мазнини .. дават и много енергия ( не препоръчвам при проблеми със сърце и повишено кръвно налягане).Засилват базовия метаболизъм, увеличена сърдечно-съдова дейност,увеличават усвояването на кислород. И още доста неща........
2. Липотропни фет бърнари -Активните им съставки подпомагат изгарянето на мазнини като подобряват метаболизма и транспорта на метаболитите на мазнините. Те не стимулират нервната система и намалят апетита 8) Липотропни агенти са например - зелен чай и л карнитин.. тоест в тези бърнари най-често се срещат тези вещества.

Хормони, които може да са от полза - Т3 и Т4 ( тироксин и цитомел ) Това са хормони на щитовидната жлеза.

Стимуланти:
1.Кленбутерол
2. Ефедрин
3. ДНП - динитрофенол

Ако някой се интересува от тях може да драсна една тема.

Потребителски аватар
lanselot
Ex-CS Admin
Регистриран: 08.09.2011, 18:47
Мишка: x7 705k
Ник в CS: DefuseR * LANSELOT[D]OBI

Мнение от lanselot »

Диетка и упражнения ?
Можещите, могат да имат това, което си пожелаят!!!!!

Потребителски аватар
Style
Ex-CS Admin
Регистриран: 17.08.2011, 23:49
Мишка: X-760H
Контакти:

Re: Oбщи приказки

Мнение от Style »

Г/д с колко килограмова гиричка е най-добре да се помпат бицепси и кажи някакви упражнения с гири :roll:

Отговори